Aloitin blogin kirjoittamisen toukokuussa 2008 anonyyminä ja keskityin kuvaamaan omaa ihmissuhde-elämääni välillä hyvinkin yksityiskohtaisesti. Blogin suosion kasvun ja anonymiteetin menettämisen jälkeen olen poistellut monia vanhoja postauksia ja sensuroinut tekstejä, joissa käsittelen muita ihmisiä kuin itseäni. Jos kuitenkin tunnistat itsesi blogista ja pidät jotain kirjoitustani loukkaavana tjsp. niin ilmoita siitä minulle esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin mielelläni poistan/muokkaan kirjoituksen niin, ettei se enää häiritse. En voi tehdä asialle mitään jos jupiset yksiksesi tuttavapiirissäsi tästä sinua vaivaavasta kirjoituksesta. Enemmän toimintaa, vähemmän puhetta. Kiitos ;)Pieni kertaus lempinimistä:


Satu = Bästis, parempi puoliskoni, elämäni nainen. Hän on lähes poikkeuksetta aina seurassani baarissa ja elämämme ovat muutenkin yhtä.

Herra X = Entinen poikaystävä ja heistä merkittävin. Olemme täysin yhteensopimattomia keskenämme. Nykyään näemme äärimmäisen harvoin, olemme yhteyksissä satunnaisesti ja välimme ovat asialliset.

Mörri = Entinen poikaystävä lukioajoilta. Asuu kaukana, kaukana ja näemme sen vuoksi hyvin harvoin ja hän ikävä kyllä pakkaa seurustelemaan silloin kun näemme niin en pääse verestämään muistojani. God damn it! Ihana tapaus.

Rekkamies = Pientä värkkäystä. Suhde olisi saattanut onnistua, mutta ajoitus molemmilla kerroilla päin persettä. Emme ole nykyään väleissä, koska ressukka törmäsi blogiini. Julma, julma blogi.

Hobitti = Herra X:n jälkeinen laastari, johon jumin hyvin pahasti kiinni blogin alussa. Nykyään emme ole missään tekemisissä.

Puppy = Entinen kaveripoika, jonka kanssa lievää hauskanpitoa lukukaudella 08-09. Olisimme varmasti edelleenkin väleissä, jos *piip*. Toivottavasti joskus taas saadaan olla edes facebook-kavereita! :D Sitä päivää odotellessa...

Smurffi = Yleinen nimitys miehelle, joka on 175cm pitkä tai lyhyempi.

Danny = Neljän vuoden sinkkuajan katkaisija, jonka kanssa aloin seurustella 15.1.2011.