Apulannan keikka oli ihan huikean hyvä! Olin liekeissä alusta loppuun ja todennäköisesti humalluin ihan puhtaasta riemusta, sillä loppuvaiheessa rääyin biisien mukana kovempaa kuin vieressä jorannut elämäntapa-alkoholisti ja hakkasin ihmisiä kyynerpäällä takaraivoon. Sori! Mutta ei keikoilla vaan VOI himmailla paikoillaan.

Eilinen keikkatarjonta oli Rovaniemellä muutenkin aika suotuisa, kun samana päivänä olivat esiintymässä muissa baareissa myös Popeda ja Reckless Love. Reklessi olisi ollut varmaan myös kirkumista aiheuttava keikkakokemus, mutta Apulanta nyt vaan vastaa enemmän minun musiikkimakuuni. Lisäksi epäiltiin, että Apulannan keikalla on paljon enemmän miehiä. Niinhän siellä olikin, muttei niitä ehtinyt katsoa.

Miehistä tulikin mieleeni, että kun menin tilaamaan alkoholitonta drinksua ja annoin baarimikolle vapaat kädet, niin hän sanoi
"Minä haluan antaa sinulle jotain banaanista"
Jaa, että ihan banaanin tarpeessa näytin olevan.
No, tuota ennen hän sanoi kahdelle tytölle, joista toinen halusi pillin ja toiselle ei, että "Toiset imee pillillä, toiset suulla".
Mikä huuliveikko, totta tosiaan! 

Paikalla oli myös jonkinsortin keikantaltiointi vehkeet ja en halua tietää, mistä tulen ehkä löytämään karsean keikkanaamani. En nimittäin mitenkään hirveän kaukana kamerasta seisonut ja yhdessä vaiheessa kun karjuin Viivakoodien mukana niin huomasin kameran liukuvan seesteisen hitaasti naamani edestä. Nice.

Onneksi se on poisleikkaamisen arvoinen kohta.

Basistista on lähemmäs sata kuvaa, kun hän sattui sopivasti siinä nenän edessä olemaan.

Toni jäi hieman epämääräiseksi, kun kamerani on aika kehno zoomaillessa ja ilman salamaa sisätilojen valoräimeessä.

Ja näitä valopää-kuviahan tuli sitten lähemmäs sata. :P

Niin ja kuviahan ei saa kopioida ilman lupaani. :)

19.päivä: Kaduttaa

Että söin eilen 200grammaa irtokarkkeja JA keikan jälkeen scan-aterian. Toisaalta ne olivat niin hyviä, etten taida murehtia niitä enää pitkään. Enkä syödä tänään pelkkää tomaattikeittoa, vaikka niin eilittäin itseäni uhkailin. Tosin tuhannen kalorin Scan-ateria varmaan takaa sen, että seuraavan kerran minulla on nälkä joskus tuossa iltakuuden maissa.

Vähän tosin kurnahtelee jo nyt.

Jumalavita!

Miksi en ole samanlainen läpipasko kuin kadehtimani ihmiset.... Olen enemmän näitä "ikuisuus lantiolla"-tyyppejä.

EDIT: Miksi kello on vasta yhdeksän, vaikka herätessäni se oli mielestäni  jo yksitoista...?
Ah niin, näin yöllä unta, jossa tapettiin järjetön kasa ihmisiä ja osa tappajista sitten kerskailli omilla kivunsietokyvyillään niin, että sytyttivät paitansa tuleen ja paloivat hengiltä karjumatta.
Ei enää ikinä Scan-ateriaa ennen nukkumaan menoa.

 

 

Eilisen keikan paras hetki <3
Tätä biisiä tuli nuorempana kuunneltua erittäin paljon ja ajateltua Herra X:ää :D
Ei kannata leikkii aivan kaikilla
jotkut ei anna pätkääkään siimaa
Paljon voit saada mut kaikkee et kuitenkaan
Kun koiran lailla seuraat sun kiimaa

 

EDIT2: Ja kappas. Meri linkkasi blogiini. Tässä odottelen yleisöryntäystä ja jännitän 0_o