Koska en jaksa kirjoittaa tänään rakkaudesta, päivästäni tai ruuistani, niin kirjoitan parhaasta ystävästäni. :D

Ystäviä on loppujen lopuksi hankala lajitella ja järjestellä, mutta jos miettii kenen kanssa on eniten tekemisissä, niin kyllä se läheisin ystävä on (yllätys, yllätys) Satu.

Tapasimme ensimmäistä kertaa lukiossa, jolla olimme samalla vuosikurssilla. Emme kuitenkaan tutustuneet paremmin kuin joskus siinä 2. ja 3. vuoden aikana. Muistaakseni ensimmäinen kahdenkeskinen keskustelumme tapahtui portaikossa matkalla psykologian luokkaan, kun supistiin toisillemme, ettemme kerro muille, että olimme edellisenä päivänä olleet sattumalta samaan aikaan tapaamassa miehiä varuskunnassa.

3. vuonna lähennyimme yhteisen ystävämme Mallan* kautta, jonka kanssa istuimme monesti iltaa ja puhuimme mm. miehistä. Jossain välissä sitten aloimme viettää aikaa myös kahdestaankin ja meitä yhdisti sama kieroutunut huumorintaju ja naissovinistinen elämänasenne, samanlaiset mieshuolet ja -kokemukset sekä rakkaus kenkiin.

No, kun lähdettiin lukion jälkeen opiskelemaan, niin sattumalta päästiin asumaan samaan taloon, jolloin luonnollisesti myös lähennyimme entisestäänkin. Tällöin myös elämämme alkoivat kieroutuneesti kietoutua yhteen ja nykyään onkin todella helppo ennustaa omaa elämäänsä toisen kautta. Esimerkkejä antaisin, jos keksisin jonkun, jonka voisin kertoa ilman miljoonaa kiertoilmaisua. :D

Nykyään asumme naapuritaloissa yksiöissä ja olemme oikeastaan päivittäin jossain tekemisissä toistemme kanssa. Ehkäpä liikaakiin, sillä tässä yksi yö lähetin Dannylle tarkoitetun "hyvää yötä kulta <3" tekstarin pokkana Sadulle. Ehemm. No, piristinpäs hänen sairasiltaansa. 

Satu on hieno ystävä. Luotettava, rehellinen ja hän ymmärtää minua. Lisäksi voin puhua hänelle kaikesta ylipolvensaappaista kakkoshätään ilman mitään vaivautumisia. Elämäni olisi varsin yksinäistä ilman häntä, ja olen kiitollinen, kun hänenlaisensa ihminen on ystäväni. :)

Voisin hehkuttaa ja kiitellä Satua loputtomiin, mutta en halua, että Danny alkaa epäillä seksuaalistasuuntautumistani. <3

*Henkilöiden nimet muutettu.

P.S. Möh, ei päässyt Idols-Mari semmareihin :( Tästä lähin kannatan Marttia, tuota miehekästä machomiestä <3