Oikeastaan nyt pitäisi kirjoittaa "tämä saa minut voimaan paremmin", mutta koska en kehdannut tehdä enää ylistyspostausta Andreas Thorkildsenille tai maitosuklaalle, niin päätin listata tämän viikon parhaita paloja!


PARAS OSTOS:

Heviletti!

Hankin siis uuteen hiusväriini (melkein) sopivat clip-on -pidennykset ja olen tyytyväinen. Tosin ajattelin lyhentää näitä viitisen senttiä, sillä minut on nyt liian helppo sotkea Teräsbetonin laulajaan, halpojen musiikkivideoiden taustatanssijoihin sekä naapurin suomenhevoseen.

PARAS PÄÄTÖS:

Osallistua Karaoken MM-kisojen Sodankylän alkukarsintaan. Pääsin meinaan aluekarsintoihin!! :D Selvää on, etten aluekarsinnoista pääse missään nimessä Suomen karsintoihin, mutta kokemus se on tämäkin. Ja saihan tässä myös Helsinki-Tukholma -risteilyn ilmatteeksi.

PARHAAT NAURUT: 

PARHAAT ISKUREPLIIKKI:

"Silimäniterhän!"
"Oot tatuointina käsivarressani"
"Olisi tosi mahtavaa jos te raiskaisitte minut! Silleen hellästi... Jooko?"

PARAS BAARIREISSU:

Perjantaina, jolloin DJ-vehkeet hajosivat ja joku oksensi muun muassa baaritiskille.

PARAS MIESHETKI:


Kysyin korkeammilta voimilta vinkkiä siitä, että kannattaako perjantaina lähteä baariin. Sen jälkeen menin verkkolehden sivuille ja siellä oli ensimmäisenä jättimäinen otsikko: "MISSÄ ON SUVI-TUULI?"
Eli pakkohan se oli häntä lähteä etsimään. Ei löytynyt. Hyvä niin. :D


 

 PARAS HETKI:

Kandista puuttuu enää pohdintaa. Jippijaijeeee! 

********

P.S. Blogissa on käynyt kohta 300 000 kävijää. Ja en ole vieläkään keksinyt mitään hauskaa tai "hauskaa" siihen hetkeen. Jumalauta. Täytynee kiirehtiä :P