Toppi: Kirppikseltä
Rintsikat: Tädiltä
Legginssit: Seppälästä
Kengät: Mekasta
(kyllä! ne on NE ylipolvensaappaat TAAS :D)

Eilinen baaristelu opetti sen, että ranskalaiset miehet ovat vaarallisia. Suostu tanssimaan nopea biisi yhden smurffinmittaisen ja brittiläisen näköisen ranskiksen kanssa ja yhtäkkiä hän on perseessäsi kiinni ja hänen viisi ranskalaista kaveriaan ovat myös syöksymässä kimppuusi.
Tosin suomalaiset miehet tekevät kieltämättä samaa, niin en pysty koko kansallisuutta syyllistää henkilökohtaiseen tilaan tunkeutumisesta.
Mutta siitä syytän, että kun olin lähdössä niin tämä mies yritti vetää minut luolamiestyylillä TUKASTA takaisin.
Nyt hänellä on feministinen saapas peräsuolessaan. Saatana soikoon, naisten hiuksiin EI kosketa. Etenkin kun ne olivat jo valmiiksi päin hevonkukkulaa.

Oli hauska ilta jälleen. Etenkin kun alussa meillä oli kolmistaan ihan private bar ja saatiin tanssia niin paljon kuin sielu sietää tyhjällä tanssilattialla. Loppuillasta hiihtolomalaiset olivat vallaneet lattiat ja itsellä alkoi raskas päivä väsyttää, niin tyydyin tylsästi istuskelemaan ja keskustelemaan parisuhteista kavereitteni kanssa.

Huomasin myös, että nyt - melkein 23-vuotiaana - olen pian liian vanha Sodankylän yöelämään. En tunne enää puoltakaan baarin kävijöistä, kun nykyiset lukiolaiset ja amikset ovat meikälle ihan outoa väkeä ja 80-luvulla syntyneitä ei paljoa näkynyt.

Niin ne vuodet vierivät.

Kohta sitä kai täytyy lähteä Hotelli Sodankylään bailaamaan Aikuisten Ihmisten tyyliin.