Luokittelen itseni ainoaksi lapseksi, koska sellaisena olen kasvanut ja äidilleni sitä olenkin. :)

Mutta on minulla siskopuoli, joka on minua 12-vuotta vanhempi, jonka olemasta olosta sain tietää 8-vuotiaana ja jonka olen nähnyt kerran (ja sekin vuonna -97 isäni hautajaisissa) eli kovin läheisestä sisarussuhteesta ei voi puhua. Toki silloin tällöin ollaan tekemisissä, mutta minun on hankala mieltää häntä siskokseni.

Toivottavasti jossain välissä tapaisimme ja tutustuisimme paremmin ja näkisimme, että onko meissä aineksia ns. oikeaan sisarussuhteeseen. Ainakin minusta sisaruuteen tarvitaan muutakin kuin samoja geenejä. :)

En ole koskaan tainnut haluta sisarusta. Jos oikein muistan, niin olen vahvasti kieltänyt äitiäni enää koskaan lisääntymästä ja en hirveästi pitänyt siitäkään, että 8-vuotiaana isovanhempani (äidinpuolelta) saivat toisen lapsenlapsensa minun lisäkseni...JUMALAUTA! Onneksi nykyään olen hyväksynyt jo sen, että olen enää vaan äidilleni "ainoaa laatuani" ja enoilleni ainoa siskontyttö. 

Ainoana lapsena kasvaminen on varmasti vaikuttanut siihen, että olen aika itsekäs, itsekeskeinen, itserakas ja itsenäinen. Sekä hyvässä että pahassa. Mutta en valita. Ainoana lapsena oleminen on mukavaa ja on aina ollutkin sitä, vaikka voin hyvin ymmärtää, että varmasti osa ainoista lapsista ovat kokeneet olleensa yksinäisiä. Minulle riitti hyvin seuraksi naapurin lapset ja kissa. Ja mielikuvituskaverini Pekka.

Pekka oli mukava tyyppi. Hän aina teki kaikki pahat teot puolestani. Pekka muun muassa hajotti heinäpaaleja ladossa, kaatoi vesilasit ruokapöydässä ja kiusasi lehmiä navetassa.
Mummo ja pappa uskoivat aina.

Puuh. Tuntuupa omituiselta jauhaa epämääräistä höpinää blogissa. :D Mutta ainakin tulee kirjoitettua kun muuten ei varmastikaan oikein tulisi mitään tekstiä tänne. Ihmissuhteet ei pahemmin pohdituta tällä hetkellä ja muutenkin vähän kaikkea ikävyyksiä täynnä yksityiselämäni niin tulisi vain mökötettyä nurkassa ilman tätä haastetta.

Huomenna tulee sitten SALETISTI kaksi tekstiä, ja saan kiinni tämän haasteen, kun nyt ollaan vähän jäljessä. Koskapa en olisi hieman jäljessä? :P