Sain the STYLISH blogger award -palkinnon jennnyltä ja vaikka palkinnon nimi nyt ei hirveästi kyllä meikäläistä kuvaa, niin kiitän kuitenkin kunniasta ja kerron seitsemän ennenkertomatonta faktaa itsestäni tässä writer's blockin kourissa. :D

1.
En ole tyylikäs. Yleensä arkena pukeudun vain siihen, mikä tuntuu mukavalta ja jaksan panostaa pukeutumiseeni vain ulos juhlimaan  lähtiessäni ja joskus, kun on liikaa aikaa ja koulutöitä kierrettävänä niin saatan kaupungille mennessäni laittautua kunnolla. Kesällä. Talvella se on ihan turhaa, kun kukaan muu ei näe kuin jonkun tyylikkäistä talvitakeistani.


Hitsi. Valkoinen lätsä ja valkoinen vyö! MÄTSÄÄ!

2.
Aloitin helmikuun eka päivä virvoitusjuoma lakon, joka sisältää kaikki muut juomat paitsi veden ja satunnaisesti kivennäisveden. Batterypäänsärky alkaa hellittää ja cokis zero hyllyn kohdalla en ala enää itkeä. Voiton puolella, voiton puolella! Tänään tosin teki tiukkaa tilata Scan-ateria SOODAVEDELLÄ. Snif.


Tarjoilija-ainesta!

3.
Aloitin myös murharikosraiskauskauhukärsimyssotahirveysjuttu-lakon. Eli en katso rikoksia käsitteleviä sarjoja/ohjelmia, en lue uutisia/keskustelupalstoja/mitään mihin liittyy jotain tuollaista. Olen oikeasti yliherkkä. Meikät saa helposti säikäytettyä ja menettämään yöuneni, mielikuvitukseni on ylivilkas ja ahdistun helposti. Joten päätin olla ilman. Yllättävän hankalaa, sillä tavallaan sitä myös kaipaa sitä jännitysadrenaliinia mitä tulee esim. C.S.I.:ta katsoessa.


Miksi ostaa Scream-naamio kun sellainen on ihan luonnostaan?

4.
Tänään oli huono päivä. Ensinnä joku mies valitti siitä, miten olen parkkeeraanut autoni, vaikka meikä oli parkkeeraanu sen just niin hyvin kun siihen tilaan sai parkkeerattua. Nähtävästi kun hänen hehtaarimersunsa ei sitten mahtunutkaan viereiseen ruutuun niin piti ärhennellä Leppäkerttu-kuskille, joka oli jättänyt autonsa just niin lähelle sitä viereistä autoa kuin mahdollista mutta jättäen samalla tarpeeksi tilaa sen viereisen auton kuskille ängetä autoonsa. MUR. Hanki pienempi auto saatanan ukko! Eiku ainiin. Pitäähän se pieni muna jollakin kompensoida HÄ?!
Lisäksi joku saatanan mummo ponkasi tielleni potkurinsa kanssa pahassa kohdassa ja jouduin sitten jumimaan väärällä kaistalla ja huitomaan mummoa liikkeelle. Sain pahoja katseita. Ok, oisin voinut katsoa tarkemmin ennen kuin lähdin kääntymään, mutta koska en koskaan myönnä omia ajovirheitäni niin syytän mummoa. Minä huono, huono ihminen.
HUOH. Oispa voinu jättää auton Napapiirin paremmalle puolelle. Jatkossa kävelen aina kaupungille. AINA!


Bat-mobiilini. Tällä on aina hyvä vakoilla kaikkien miesten taloja, ku tätä ei kukaan tunnista.

5.
En olisi ikinä uskonut, että edes alkuhuumassa olen näin riippuvainen siitä, että saisin edes kerran päivässä kuulla poikaystävästäni. Istun joka hemmetin päivä kello 16-18 koneeni ääressä kuin tatti ja odotan Dannylta mailia sieltä Thaimaasta. Huomenna onneksi päästään mesettään niinQ. Ja kohta onkin mennyt Dannyn eka viikko norsumaassa ja sitten on enää yksi viikko jäljellä ja sitten me nähdään piiiiiitkästä aikaa. Danny muuten sanoi minun olevan häikäisevän kaunis ja ihastuttava tuolla videolla. Nähtävästi häntä on pistänyt pari meduusaa silmiin.


Titanic goes exorcist.

6.
Olen laihtunut kuukaudessa kaksi kiloa ja alan jälleen tykätä vartalostani. Ihana fiilis <3 Nyt vaan meinaa muka flunssaa pukata ja loistelias saliohjelmani uhkaa keskeytyä. EN ALA. Huomenna menen salille ja virukset saavat vaan luvan kestää sen. Piste! Samoin maanantaina menen laulutunnille, ihan sama mikä kaktus kurkussani onkaan silloin.
Hmm... Ei mikään ihme, että olen flunssakierteessä? :D


Muistan, kuinka tuona iltana tunsin itseni hirveäksi norsuksi. Voisin vaikka täräyttää 08-Feniitä haravalla päähän.

7.
Opiskelumotivaatio katosi yllättäen. Lisäksi minuun iski jälleen urakriisi ja ammatti-identtini meinaa järkkyä. Mikä hitto minusta tulee isona? Mitä ihmeen työtä minä pystyisin tekemään?
Ah, kesäksi menen jälleen metsätyömieheksi, jos ihmettä ei tapahdu. Hankalaapa se on oman alan töitä löytää näinä aikoina ilman suhteita ja tutkintoa. :/
Mutta en valita. Metsässä on kivaa. Metsässä saa hillittömät lihakset.

Fear me, Arnold Swarz..Shwartzen..*googlaa* Schwarzenegger

P.S. 21/29 0_o It's getting closer!

P.P.S. Jos Danny ilmoittaa ensi viikolla, että löysi elämänsä 90-luvulla syntyneen thai-vaahtosammuttimen niin......... JUMALAUTA!