Olen yliressaantunut, eli joudutte tyytymään todella tylsään postaukseen. :D

Näitä siis myyn vielä Huuto.netissä. Klikkaa kuvaa niin pääset kohteeseen.

Extra-wide varrella ja leveällä lestillä varustetut ylipolvensaappaat kokoa 39. Meikällä on nähtävästi vääristynyt ruumiinkuva, kun luulin omien säärteni olevan extra-wide, mutta ne ovatkin nähtävästi tavallisen widet. :) Eli näihin mahtuu hyvin astetta muodokkaammat sääret. Korkoa 7,5cm ja nätit kuin mitkä.

Punainen Elise Ryan -merkin minimekko. Ostettu uutena huuto.netistä ja en ole kertaakaan käyttänyt. Koko vastaa meidän kokoa 38, mutta suosittelisin paremmin koolle 36. As you might notice, meikän 38 vartaloni ei paremmin liikahtele näin niukassa asussa. :D

Ja kyllä, voisin joskus jaksaa ottaa tarkkojakin kuvia.

Pari kertaa käytetyt remmikenkulit. Nätit kuin mitkä, mutta jalkani on liian leveä näihin, niin en pysty käyttämään näitä pitkään. Kokoa 38.

Näistä en ehkä haluaisi edes luopua, mutta katsotaan jos joku nämä ostaisi. :D En ole käyttänyt kuin kerran (Ruotsin risteilyllä) ja ovat unohtuneet kaapin perälle. Koko 39 ja mukavat jalassa.

**************************************************'

Nyt tämä kämänen kaupustelija lähtee yliopistolle vähän opiskelemaan. Stressiä lissää, stressiä lissää! Saa nähdä olenko enää henkisesti tasapainoinen toukokuussa, nyt ainakin köysi kiristyy kaulalla ja tekemättömien töiden lista senkus kasvaa ja..... *kabum*