Hiiteen Ranskan ex-kuninkaat hetkeksi! Meikä ei jaksa miettiä vanhoja miehiä ja mollata niitä. Meikä näkee maailman nyt vaaleanpunaisten lasien takaa, enkä entisten säätöjeni muistot ovat kummasti sumentuneet mielessäni.

Enkä pahoittele edes sitä, etten ole bloggaillut kovinkaan runsaasti enkä monipuolisesti. Enkä hirvittävän hauskasti tai nasevastikaan. Ei minulla ole aikaa bloggailla. Minä joko mesetän, kyttään kännykkääni tai hymyilen typerästi.

Koulujutut? Mitä ne ovat? Olen jo viisi päivää yrittänyt kirjoittaa kandiini jotain sisällönanalyysista tai rustata tutkimustuloksia auki, mutta se on nähtävästi liikaa vaadittu aivojeni nykykunnolta. Projektityöstäkin pitäisi kirjoittaa kahdeksan sivun esiaatelmusmikälie, mutta en nyt jaksa miettiä mitään pedagogisia lähtökohtia.

Oi, kyllä. Oi, aivan ;) Mielessäni pyörii Danny. Kehtaan myöntää sen julkisesti, koska olen optimisti ja onnellinen.

Mutta

Kuten olen jo joskus aikaisemminkin maininnut, niin iso osa entisistäsi ja "entisistäsi" ovat mystisesti vaistonneet sen, että olet emotionaalisesti siirtymässä heistä kauemmas. He ovat neljän vuoden aikana tottuneet siihen, että ikisinkku on aina sinkku ja aina vapaa minkäänsortin sitoumuksista suuntaan tai toiseen, joten kun oma suhde kaatuu - hänen luokseen voi aina mennä.
Ja nyt taisi eräskin sankari keskellä yötä herätä kylmän hien kihoillessa otsallaan ja päättää tarkistaa, että olenko minä vielä saatavilla:

Mies: Oletko Tj-bileissä?
Fenii: Missä? (toim.huom. olin nukkumassa, en tajunnu)
Siel olis paljon armeijamiehiä juhlimassa
Ei kiinnosta
Ootko roi vai kelu?
Lelu (<- ennakoivatekstinsyöttö ja unisuus ei sovi yhteen)
Hauskaa sulle.
Oliko pulla asiaa?
Vittu pulla...
ite oot pulla! (<- en tajunnu, että olin kirjottanu ite pulla)

Mikä vitu pulla?
Pitko olet selvästi.
Jaa

Kehittävää yötekstailua. Mainitsin Dannyn positiivisesta vaikutuksesta mielentilaani, mies vaikeni ja sain nukkua.

P.S. Olen koko viikon nauranu kuollakseni seuraavalle sivustolle:
DamnYouAutoCorrect
Voi luoja voi luoja. Liian hauskaa. Suosittelen!

EDIT:
ONKO NIILLÄ JOKU TUTKA?

Eli tuo mies laitto viestiä yöllä ja ehotteli, toinen vanha tapaus laitto viestiä päivällä ja ehotteli ja nyt kolmaskin tapaus laittoi viestiä ja ehotteli.

Too bad boys, you are late! 

Ja siis ei. Kyllä FB-sivilisäätyni on edelleen ihan sinkku, mutta  kun minulla on "paha" tapa ihastuessa heittäytyä varsin uskolliseksi.