Kuppiennustus lupasi hyvää! Sain sormuksen, avaimen ja pukin, eli parisuhteen, uuden sisustuksen ja seksiä!

Viime vuonna kysyttiin vesilasi+kultasormus -systeemiltä, että kuinka monen vuoden päästä menen naimisiin ja vastaushan oli silloin yhdeksän. Nyt kysyttiin, että kuinka monen kuukauden päästä alan seurustella ja vastaus oli neljä! Huhtikuussa siis helvetti jäätyy. Tosin Sadun mukaan helvetti jäätyi jo nyt viikonloppuna kun harrastin julkisella paikalla pussailua, mikä ei ole koskaan ollut meikäläisen juttu. Nyt ymmärrän paljon paremmin noita ällöttäviä julkisuukottelijoita, koska eihän sitä vaan voi olla pussailematta kun on ensiksi tuijotellut kolme tuntia söpöä miestä silmiin ja kysellyt tärkeitä kysymyksi tyyliin "Kissat vai koirat?" "Kesä vai talvi?" "Poltatko tupakkaa?" "MItä pidät Sodankylästä?" Jne.

Korteilta kysyttäessä selvisi, että mies löytyy tammikuussa ja sinkkuus palaa heinäkuussa ja joulukuussa olen sitten emotionaalisesti jälleen parantunut oletetun eron jälkeen. :D Eli odotettavissa ainakin blogiin sopivaa draamaa, olettaen, että oraakkelikortit on tulkittu oikein.

Tämän vuoden tinasta ei sitten ota pirukaan selvää. Sanottaisiinko, että sen mukaan vuoteni on vallan mielenkiintoinen! Varjosta katsottuna tämä tosin oli vuoroin zumbaaja ja vuoroin karaokelaulaja, eli taitaa tämä vuosi olla yhtä bailaamista. En pistä pahakseni.

Ja jokainen voi päätellä, että kumman näistä kahdesta pullosta tämä vuoden 2011 bailaaja tyhjensi? :D

Yritettiin myös tehdä hienoja kuvioita tähtisadetikuilla, mutta niitä yrittäessä ilmeet olivat aina ihan järkyttäviä, niin tyydyttiin pelkkään posettamiseen.


Myyllä oli jotain sanottavaa.
Kuvasta huomaa myös, kuinka ärsyttävää on, kun punaiset rinkat ja mustat ihmerintsikat jäävät Rovaniemelle :P

LUPAUKSIA, LUPAUKSIA!

Koska tipaton tammikuu on kohtuuttoman helppoa minunlaiselleni omituiselle hyypiölle, niin päätin viettää nyt karppauskuukauden. Taivaan kiitos Karppausinfo- reseptit -sivustosta, niin en välttämättä elä koko kuukautta nakertaen broilerinrintaa ja paistettuja bataatteja.

Koska syksyn jatkuva sairastelu ja unettomuus tekivät minusta laiskan, hyvinsyöneen ja liikuntakyvyttömän, niin luonnollisesti nyt on taas tarvetta pudottaa ainakin ne viisi kiloa. En jaksa enää pukeutua baariin löysästi laskeutuviin tissipaitoihin, vaan kaipaan tiukkoja toppejani ja haluan pukeutua niihin ennen pääsiäistä.

Hyötyliikun enemmän kuin laki sallii. Tämä onnistuu jättämällä Leppiska täyshoitoon äiskälle ja näin ollen joudun kävelemään joka paikkaan (myös 3km päähän yliopistolle). Toivokaamme, ettei tämä alkuvuosi ole yhtä jäätävää kuin viime vuonna, tai muuten minulle tulee erittäin paljon lintsauspäiviä.

Saan lihaksikkaat käsivarret ja saatanan kuuman perseen.

Minusta tulee kasvatustieteiden kandidaatti.

Ja luonnollisesti löydän myös sen samperin poikaystävänkin.