Mission impossible "Poikaystävä 2011" onnistui VIIDESSÄTOISTA PÄIVÄSSÄ!

Ja nähtävästi myös se Burken salaisuus-kirja toimii, löysinhän miehen ennen huhtikuuta. Interesting! Samoin uuden vuoden -ennustus toimii, sen mukaanhan löydän miehen tammikuussa. :D

Jumalauta maailma on mystinen paikka! Täällä ainakin henkinen hanuri laulaa, vaikka Pusutin Putouksesta putosikin.

Yllättävää kyllä tässä on vaan se, että olen nyt seurustellut vuorokauden ja maailma on edelleen aivan samanlainen kuin aina ennenkin. Minä jotenkin oletin, että jotain ihmeellistä olisi tapahtunut. Siis sen lisäksi, että ikisinkku pariutuu.

Nyt sitten aletaan laskea päiviä 29:ään. Pidän edelleen 28 päivää ennätyssuhteenani, vaikkakin päiväkirjani muuta väittikin. En muista sitä aikaisempaa suhdetta, niin se on sama unohtaa täysin.

Edelliseen kysy/ehdota-postaukseen on tullut huimasti YKSI ehdotus ja sähköpostiin olen saanut KAKSI kysymystä. Mieletöntä! Tässä onnen tilassani teen sen johtopäätöksen, että olen onnistunut olemaan blogissani niin avoin, ettei kellään ole mitään kysyttävää ja lisäksi lukijani luottavat siihen, että osaan ihan itse keksiä aiheeni. Damn, I'm goooooood. (joo, saa sinne silti ehdotellakin.)

Sitten vähän ällösöpöilyä viikonlopulta

*Maataan nenät vastakkain sohvalla*

"Mitä kuuluu?"
"Hyvää"
"Miksi?"
"Koska sä oot täällä"
"hihii"
"Mitä kuuluu?"
"Hyvää"
"Miksi?"
"Koska mie oon täällä"
"hehee"
....
"Me olemma nyt kyllä ihan ällösöpöjä, tiesikkö?"
"Hehee"
"Hihii"


P.S. 1/29