Koska Womppis niin ystävällisesti kutsui minua sinkkubloggareiden kuningattereksi, niin enhän minä voi muuta kuin hyväksyä näin jälkikäteen entisen asemani ja luovuttaa kruununi Hänen Hiusjumalattarelleen. Teen tämän haikein mielin ja raskain sydämin. En sillä, ettenkö uskoisi Womppiksen täyttävän jättämääni amatsonin kokoista aukkoa hyvin, vaan sillä, etten tiedä mistä löydän oman blogipaikkani jatkossa. 

Jo toukokuusta 2008 tämä blogi on ollut pelastusrenkaani huonoilla kalavesillä. Alkujaan blogi toimi nimellä Miesjahti, mutta koska siinä oli lievästi ilmaistuna epätoivoinen saundi, niin päädyin Ikisinkkuun. Ja Ikisinkku on enemmänkin kuin sopiva termi minulle, sillä esimerkiksi jo 19-vuotiaana sain syntymäpäivänäni alla olevan kortin:

Nyt olen 22-vuotias ja seurustellut jo neljä päivää. Oloni on henkisesti tasapainoinen ja koen tyytyväisyyttä elämäntilannettani kohtaan. Mutta yksi asia huolettaa (naapurin kolmatta tuntia räkyttävän koiran lisäksi......) : Ikisinkku-blogi.

BLOGIN NIMI?

Ikisinkku... Toisaalta olen sitä mieltä, että sinkkuus on muutakin kuin pelkkä siviilisääty. Se on elämänasenne. Se on itsenäisyyttä, omilla jaloilla seisomista ja tervettä itsekkyyttä ja narsismia. Mutta samaten blogin nimi voi johtaa harhaan. Kuitenkin moni saattaa hakea täältä vertaistukea sinkkuuden riemujen omaksumiseen ja joutuvatkin pettymään kun huomaamat, että bloggaaja itse seurustelee.

Harhaanjohtavaa mainonta on laissa kielletty. Siksi asialle täytyy tehdä jotain!

Ex-sinkku?
Miehet *huokaus*?
Goodbye freedom?
After light?
Kuinka säilyttää kundi yli kymmenen päivää?
Suhteellista sinkkuutta?
Parisuhde-n00b?
Pallo jalassa?
Mela kädessä?

Ikisinkku?SISÄLTÖ?

Mistä kuiten mie kirjoitan?!

Älkää huoliko. Täällä ei todellakaan tulla näkemään mitään "Viisi syytä miksi poikaystävä on parempi kuin kissa?"- lässytystä, tai edes selostuksia siitä, miksi parisuhteessa on helpompaa. Sinkkuus ON aliarvostettu elämäntilanne sekä miesten että etenkin naisten keskuudessa, siksi tässä blogissa ei tulla koskaan näkemään mitään sinkkuuden vastaista kampanjointia. UGH!

Päinvastoin. Ehkä tämä parisuhde-elämä jos mikä kirvoittaa minut keksimään "Viisi syytä, miksi rikkinäinen tv-taso on parempi kuin poikaystävä" -kirjoituksia entistä tiheämpää. Toisaalta pääsen nyt kurkistamaan lähemmin miesten salattuun elämään, joten pystyn luovuttamaan tarkkaan varjeltua sisäpiiritietoa eteenpäin ennakkovaroitukseksi tuleville ex-sinkuille.

Hahaa!

Meikästä nimenomaan tulee Hän, joka tekee virheet ja näkee hirveydet "ensimmäisenä" ja pystyn näin ollen paremmin "valmentamaan" sinkkulukijoita tulevaisuuden vaaroihin. Samaten pitkästä sinkkuudesta luopuminen ei ole helppoa ja varmasti käsittelen tätäkin eroprosessia täällä paljon. Sinkkuudesta parisuhteeseen siirtymistä kuvataan usein lähinnä pelkästään positiivisien adjektiivien kanssa, vaikka siihen ihan totta kuuluu myös joitain ikäviäkin piirteitä. (Danny, älä huoli. Mie en kadu kuitenkaan!)

Samaten meikähän elää kaukosuhteessa. Kaukosuhteilu on myös aliarvostettu ja kammoksuttu suhdemuoto. Ja ihan turhaan! Varmasti pystyn keksimään kymmeniä syitä miksi kaukosuhteessa on helpompaa kuin avoliitossa!

Saattepa nähdä!