Julmaa. Kahden viikon seurustelun jälkeen mies lähtee kahdeksi viikoksi Thaimaahan lomailemaan. Siivottoman helposti tulee kyllä kuukausi täyteen tällä menolla :D

Jouduin palkkaamaan jo Sadun laittamaan minulle joka ilta hyvänyön-tekstarin, etten ala kärsiä hirveän pahoista Danny-vieroitusoireista. Yllättävän äkkiä sitä toiseen vaan kiintyy kun on kiintyäkseen. Ja varmaan tähän vaikuttaa myös se kuuluisa "alkuhuuma".

Perjantain mustis-imbesilli on yrittänyt kovasti pyydellä anteeksi ja syyttänyt humalatilaa. PAH. Alkoholi on vain hyvä tekosyy käyttäytyä huonosti.

Danny on kohta ruskea ja meikä jää maitovalaaksi. Onneksi sentään sain tällä viikolla aloitettua pitkän flunssaputken jälkeen saliohjelmani ja nyt jo tunnen muskeleitteni kehittyvän. (Eheh). Erinoloja hetkiä sai taas kokea, kun ei jaksa penkistä tehdä sarjoja kuin tanko+10kg painoilla. :D Mutta ehkä tästä vahvistutaan.

Saleilua kiitän myös siitä, että tajusin juuri olevani täsmälleen samoissa mitoissa mittanauhallisesti, kuin kaksi vuotta sitten olin neljä kiloa kevyempänä! Hämmentävää. Ok. Neljä kiloa ei hirveästi näy näin tasapaksussa amatsonissa, mutta silti. Turhan moni nainen välttelee kuntosalilla käyntiä siitä syystä, että pelkäävät vain saavansa entistä paksummat reidet. Älkää peljätkö. "Bodaus" on kivaa jos siitä tykkää. Harvinaisen älykäs lause tuo edellinen.

Danny on kohta ruskea ja meikä jää maitovalaaksi! Alan olla KATEELLINEN. Ja koska mitään järkevää tekstiä en nähtävästi saa kateusikävyyksissäni aikaiseksi, niin lopetan tähän turhanpäiväisen postauksen tähän ja alan suunnitella omaa huhtikuista Barcelonan reissuani.

P.S. 15/29 <- yli puolen välin!