Sain Dannyn jäämään luokseni toiseksikin yöksi, kun lupasin, että pidetään opiskelutuokio lauantaina ja nyt me parhaillaan vietämme sitä. Tai siis hän opiskelee (tai katsoo TV:tä äänettömällä) ja minäkin opiskelen (eli siis päivitän blogiani). Nyt, kesken parisuhdeviikonlopun, onkin hyvä hetki miettiä, mitä olen oppinut tänä viikonloppuna.

Plussaa:

* On helppo katsoa elokuvia, kun on joku johon nojailla ja jonka selän taakse voi mennä piiloon silloin, kun Indiana Jones joutuu tiukkaan paikkaan.
* Ei tule ahmittua hirveästi herkkuja, kun poikkis sattuu olemaan vähäruokainen. Ja siis eihän sitä sitten viitsi itsekkään norsuilla.
"Huhhuh kun olen täynnä"
*Maha murisee* "Joo, emmiekään jaksa enää yhtään lisää pizzaa......." Möh
* Tulee maakuntamatkailtua, kun täytyy esitellä kaupungin parhaita paloja.
* Ei tule vietettyä liikaa aikaa MTV:n surkeiden teinisarjojen seurassa.
* Voi kysellä, että miten koneeni netin saisi nopeammaksi. Nörtti-poikkis se olla pitää!
* Päikkäreiden nukkuminen on mukavampaa, kun saa sijoutettua leukansa juuri sopivaan olkaluusyvennykseenmihinlie.

Miinusta:


* Et uskalla vielä täysin näyttää tunteitasi. Unohdin Onlyn alesta ostetun paidan Subwayhin ja olisin halunnut mököttää ihan kunnolla pimeässä huoneessa suklaalevyn kanssa. En kehdannut. Vielä.
PERKELE SE OLI HIENO PAITA SAATANA JA NYT SE ON POISSA!!!!! 
KYMMENEN EUROA!! HYVÄSTI HELVETTI! Helpotti.
* Vessassa käynti jostain syystä jännittää. Mitähän hän ajattelee, jos lorotan kuin Niagara? Vai ajatteleeko mitään? Onko hän täysi perverssi, jos kuuntelee vessassa käyntiäni? Täytynee yrittää löytää jokin hiljainen sihtausasento.
* Leuassani olevat kaksi hirvittävän suurta ja kipeää finniä tykkäävät kyttyrää leukapartamiehen pussailemisesta. Mutta en välitä. Finnejä saakin kiduttaa, kun kehtasivat pamahtaa juuri nyt leukaani.
* En pääse Sadun kanssa lenkkeilemään, kun Danny vie kaiken aikana. Mutta ehkä Satu kestää, eikä ajaudu pahaan ryyppäyskierteeseen vuokseni.
* En mahdu nukkumaan yhtä leveästi kuin haluaisin.

Että semmosta. Nyt minäkän alan opiskella ihan oikeasti. Kurkkasin ikkunasta (makkarini ja olkkarini välillä on ikkuna) ja Danny opiskelee täyttä höyryä ja tunnen oloni huonoksi akateemikoksi.

 

P.S. 7/29 (<- viikkopäivä! Bileet!)