Minulta pyydettiin kertomaan mielipiteeni panohanskoista.

Kulutin hetken jos toisenkin etsiessäni tietoa siitä, että mikä kuiten ON panohanska ja tulin siihen lopputulokseen, että kyseinen hanska on sellainen hanska, joka on pakko pukea päälle jos haluaa saavuttaa seksuaalisen nautinnonhuipun. Toisin sanoen: mies (ja miksei nainenkin) pysty laukeamaan ilman sitä hanskaa. Joskus tosin tällaiset hanskat voi omistaa ilman pakollista tarvetta pukea niitä aina päälle, mutta hetkittäin niiden merkitys kasvaa liian suureksi. Samaa voisi sanoa monesta muustakin erotiikkavempeleestä.

Tavallaan siinä ei ole mitään väärää. Ihmisillä on tapana liittää tietyt asiat tiettyihin toimintoihin ja joskus tuntuu, etteivät ne toiminnot onnistu ilman sitä asiaa. Itse en esimerkiksi nauti lainkaan Subin syömisestä ilman coca-cola zeroa. Samalla tavalla joku mies ei nauti seksistä ilman panohanskaansa. Yksinkertaista. Vai onko?

Ymmärrän tällaiset panohanskat täydellisesti silloin kun on kyse masturbaation harjoittamisesta (ei hitsi kun punastuttaa kirjoittaa tällaisia sanoja). Mutta sitä en ymmärrä, miksi joillakin pitää olla hanska/hanskat kädessä silloin kun harjoitetaan ihan tavallista seksiä kumppanin kanssa. Mahtaa kumppania ärsyttää, että mies senkus nylkyttää ja mitään ei tapahdu ennen kuin toinen sitten luovuttaa ja karjaisee "Hae ne saatanan hanskat, ei tässä ole koko päivää aikaa".

Minun on hankala uskoa, että parisuhteen kannalta katsottuna tällainen panohanska-riippuvuus on hyvä juttu. Kumppani voi kokea olonsa varsin tarpeettomasti jos laukeaminen on hanskoista kiinni, eikä niinkään itse seksistä. Tulevana seksologina suosittelisinkin panohanskailijoille, että he kylmän viileästi nakkaisivat hanskansa pariksi kuukaudeksi kellariin ja yrittäisivät selvitä ilman. Tänä aikana sitten hän yrittäisi aina halutessaan laueta ilman hanskaansa ja jos hyvin käy, niin jatkossa hanskat ovat mukana vain spesiaalitilanteissa. 

Seksileluissa ei ole mitään väärää, päinvastoin. Mielestäni jokaisen pariskunnan salalaatikoista saisi löytyä edes jotain sänkyhommiin lisää väristyksiä tuovia juttuja, mutta jos leluista tulee seksissä se päätekijä niin nounou. Loppupeleissä on kuitenkin kyse kahden ihmisen kauniista, luonnollisesta ja ihanasta asiasta, ei mistään välinekeskeisestä fantasiavärkkäyksestä. Ei sillä, etteikö se fantasiavärkkäys silloin tällöin olisi enemmän kuin suotavaa.

Itselläni on hyvä tuuri siinä, etten ole törmännyt henkilökohtaisesti mihinkään seksikummallisuuksiin, mikä olisi erityisesti mieltä jäänyt vaivaamaan. Luonnollisesti jokaisen miehen kohdalla aika pian huomaa sen, että millaisia he ovat ja mistä he erityisesti pitävät, mutta mitään "pakkomielteitä" ei ole esiin pilkahtanut. Tai no, yhdeltä puuttui totaalisesti kaikki muut vaihteet paitsi "TÄYSIIIII" ja voin sanoa miehet: se EI ole aina se paras vaihde.

Mites teillä naiset ja miehet: Oletteko törmänneet johonkin todelliseen X-files kamaan?

P.S. 2/29