Se Joululahja

Kävin vihdoin valkkaamassa Taigakorulta itselleni sormuksen ja rakastuin välittömästi tähän revontulisormukseen. Ah, ah, ah! Suurimman osan hinnasta hoiti lahjakortti ja loput maksoin itse. Kyllä ne korut vaan iskee naiseen ja lujaa! Olen todella arka käyttämään muita kalliimpia korujani, kun ne ovat pääasiassa korviksia ja kaulakoruja ja ne hukkaan yleensä ensimmäisenä, mutta sormukset tuntuvat pysyvän tallessa.

Ei sillä etten haluaisi nyt saman sarjan korvakorut, kaulakorun, käsikorun ja rintakorun. Ja lisää sormuksia. Mahdollisesti hankin itse itselleni Kalevala-sormuksen synttärilahjaksi jos en sitten innostu sitä tatuointia niskaani naputtamaan. Epäilen, sillä inhoan piikkejä. Sormuksen on kivempia. Vaikka oma suunnittelema tatuointi olisikin persoonallisempi kuin Kalevalan Lappi-sormus, joka löytyy varmaan jokaisen sormusrakkaan Lapin tytön sormesta tai toivelistalta.

Onneksi olen muuten hopeaihmisiä, meikästä tulee joskus halpa tyttöystävä. Kulta on nykyään ihan törkeän hintaista! Tämä sormus hopeisena maksaa 72€ ja kultaisena 407€ 0_o!!
Otan osaa kaikki lämpimänsävyiset ihmiset. *pieni, vahingoniloinen naurahdus*

Pitäiskö ostaa jotain anti-aging -käsirasvaa?
Mutta no, ainakin minulla on pitkät ja hoikat sormet. Oli työn ja tuskan takana löytää nimettömään istuva sormus, mutta onneksi yksi oli täsmälleen oikean kokoinen. Kohtalo <3

(hihiii, osasinpas nyt kehua itseäni mollauksen jälkeen. Good for me!)