-Mikä oli se ratkaiseva tekijä mikä laittoi sinut aloittamaan bloggauksen?

Keväällä 2008 muistaakseni Ellessä oli juttua suomalaisista parisuhdebloggareista, jotka blogeissaan käsittelivät sinkkuutta/parisuhde-elämää jne. Olin juuri vasta lukenut ensimmäistä kertaa Bridget Jonesin päiväkirjan ja tulin siihen tulokseen, että minulla jos kenellä on jotain sanottavaa miehistä ja sinkkuudesta. Miehistä negatiivista ja sinkkuudesta positiivista. Siinä kai syy, miksi olen saanut kuulla olevani katkera militanttilesbo <3 Se on edelleen suosikki anonillitys-kommentti IKINÄ!

Aluksi minun oli tarkoitus bloggailla täysin anonyymisti, mutta kuukausien saatossa se kävi hankalammaksi ja hankalammaksi. Pelkän teksti-blogin lukeminen on mielestäni hieman työlästä ja halusin myös lisätä joitain omia kuviani tänne.
Ja ajan kanssa aloin kyllästyä niihin iänikuisiin "uu, tiedän kuka olet"-sähköposteihin/kommentteihin ja päätin alkaa kirjoitella omalla naamallani ja nimelläni. Tämä johti siihen, että hirveä kasa seksiä käsitteleviä postauksia on poistettu ja myös pahimmat miesten morkkaukset yms. asiattomat mäkätykset. :D

Eka omakuvani tässä blogissa. Mie oon tuo, joka hyppää.


-Mitä asioita tavoittelet elämässä?

TYÖ

1) Haluan toimia opettajana/ohjaajana nuorille ja/tai aikuisille mediakasvatukseen liittyvällä kurssilla tai vastaavalla, esimerkiksi toisen asteen kouluilla, korkeakouluissa, kansalaisopistoissa jne.
2) Haluan psykologian opettajaksi lukioon.

3) Haluan seksologiksi ja parisuhdeterapeutiksi.
4) Haluan rakkausprofessoriksi rakkausprofessorin paikalle. Seksiprofessori ei kuulosta yhtä hyvälle.

5) Haluan kirjoittaa kirjan, jota käytetään tenttikirjana korkeakouluissa.

6) Haluan tutkijaksi.
7) Haluan, että joskus minua haastatellaan televisioon ja radioon alani asiantuntijana.

8) Itseasiassa voisin haluta myös oman ihmissuhde/parisuhdeongelmia käsittelevän radio-ohjelman.

9) Oikeastaan haluan toimia useammassa kuin yhdessä tehtävässä työurani aikana ja omata niin laajan pätevyyden, että poromiessukulaisiani hirvittää.

HARRASTUKSET/VAPAA-AIKA

1) Haluan fitness-tyyppisen vartalon.
2) Haluan oppia espanjaa kunnolla
3) Haluan oppia tanssimaan itämaista tanssia hyvin
4) Haluan saada joskus onnistuneen kuvan valtakunnalliseen lehteen.
5) Haluan olla aina  normaalipainoinen.
6) Haluan lukea paljon kaunokirjallisuuden klassikoita ja nähdä klassikkoelokuvia
7) Haluan oppia hyväksi laulajaksi.

8) Haluan matkustella ja oppia ymmärtämään erilaisia kulttuureja paremmin.
9) Haluan kirjoittaa blogiani pitkään.

IHMISSUHTEET

1) Haluan kokea tasapainoisen ja pääasiassa onnellisen parisuhteen.
2) Haluan mennä naimisiin vain kerran. Saariselällä. Ruskan aikaan.
3) Haluan joskus olla hyvä äiti myös jollekin muullekin kuin kissoilleni.
4) Haluan säilyttää läheisimmät ystäväni myös tulevaisuudessani.
5) Haluan oppia olemaan inhoamatta niitä, jotka inhoavat minua.
6) Haluan olla luotettava ja piristävä ystävä, kumppani ja läheinen.
7) Haluan pystyä antamaan ja pyytämään anteeksi menneet, nykyiset ja tulevat virheet.
8) Haluan asua aina Lapissa.
9) Haluan elää niin, että hautajaisissani itketään.

Mikä bloggauksessa ärsyttää eniten?

Se, etteivät kaikki ihmiset ymmärrä sitä, että tämä blogi EI edusta kokonaan minun ajatusmaailmaani. Toki pyrin olemaan rehellinen ja aito, mutta kaikki todelliset ajatukseni ja pähkäilyni olisivat niin helevetin tylsää luettavaa, niin kärjistän ja liioittelen niitä ja teen niistä viihdettä. En minä oikeasti vihaa ja halveksi miehiä enkä parisuhteessa oloa niin paljon kuin annan blogissani ymmärtää. Enkä minä tosiaankaan blogin ulkopuolisessa elämässä pidä kirjaa siitä monettako päivää seurustelen ja tähtää sokeasti vain vajaaseen kolmeenkymmeneen päivään, että saisin ennätyksen rikottua :P Itseasiassa olen eilen sanonut kysyjille, että seurustelen kuudetta päivää, vaikka seurustelinkin vasta neljättä. :D

Tämä blogi on vallatonta hauskanpitoa ja vitsinvääntöä varten. Ja olen minä tässä kirjoitellessani oppinut muutenkin olemaan ottamatta kaikkea niin vakavasti. :) Todennäköisesti bloggaus on auttanut siinä paljon, että olen nykyään huomattavasti optimistisempi ja positiivisempi ihminen verrattuna siihen mitä olin vuonna 2008. Go Ikisinkku-asenne!

P.S. 5/29

P.P.S.
Minulta puuttuu täysin kyky vastata lyhyesti :D Ehkä on siis hyvä, etten saanut paljoa kysymyksiä. Muuten saisitte lukea näitä FAQ -postauksia vuoden loppuun asti.

P.P.P.S. Viime yönä puoli yhdeltä osoitin taas suurta älykkyyttä mesessä.
Fenii: huomenna nähdään jo huomenna :) tai no itseasiassa nähdäänkin jo huomenna kun nyt on huomenna!

P.P.P.P.S.

Otin 87 kuvaa uutta banneria varten ja tämä oli ainoa, jota kehtaisin katsella seuraavat puoli vuotta. Tosin banneriin päätin valita kuitenkin vähän... no... todenmukaisemman kuvan. Ja uutta ulkoasua ei ole siis tulossa ihan lähipäivinä, kun en ole vielä päässyt yhteysymmärrykseen pääpersoonani kanssa siitä, millainen se olisi. Fenii tahtoo naisellisuutta, koukeroita ja punaista, Jenny neutraalimpaa sinililatummuutta.

Hankalaa olla näin jakautunut.

P.P.P.P.P.S. Maksoin blogista mainokset pois vuodeksi. Toivottavasti vuodessa Vuodatus keksii hankkia rahoituksensa muualta kuin työntämällä hirveitä mainoksia meidän viattomien blogeihin. Jos ei, niin se on sitten muuton paikka :(

EDIT: Olenhan ainoa, jonka koneella blogin tekstiosuuden fontti on kasvanut ja muuttunut ihan törkeän näköiseksi? Njiääägh. Koska torstaista tuli maanantai?!