Aamulla heräsin kurkku kipeänä ja kylmissäni. Haistakaapa mäntysuopa arvon flunssavirukset! Tänään oli Rovalan yksinlaulajien joulukonsertti ja luonnollisesti vietän neljättä syysflunssaani juuri silloin. Onneksi lauloin ryhmässä Valkeaa Joulua, sillä olisin varmaan parkunut epäonneani jos olisi pitänyt sooloilla kurkku karheana.

Mutta mikä on paras keino olla itsevarma ja viedä ihmisten huomio pois mahdollisesti raakkuvasta äänestä? 

No, ahtautaa joulukinkkukroppansa pikkupunaiseen kiiltävien tukisukkahousujen avulla ja olla maailman flirtein kappelihoilaaja! Harmi kun paikalla ei tainnut olla ainuttakaan sinkkumiestä :(
Ok, ehkä mekkoni ei ole aivan hartaaseen ympäristöön sopiva, mutta itse kappelissa vedin sen pidemmäksi kuin näissä kuvissa. Ja lisäsin räiskyvän punaista huulipunaa. Se siitä madonnistamisesta.

Harmitti vain, kun mustat korkkarini viettävät joululomaa parhaillaan Napapiirin paremmalla puolella ja minun piti valita näiden myynnissä olevien korkkarien ja ylipolvensaappaitten väliltä niin... Ehkä tämä oli kuitenkin hieman parempi valinta :D

Mutta itse konsertti meni hyvin kaikkien meidän osalta! Hemmetti meillä on hyviä laulajia. Ave Maria nosti etenkin niskakarvani pystyyn ja samoin Walking in the air. Meidän Valkea Joulu nyt tuskin nosti kenenkään käsikarvoja, mutta ainakin yleisö hymyili meille nätisti <3 Noin kaksi kuukautta olen nonstoppina hoilannut tätä kappaletta ja esitys meni ohi parissa minuutissa. Tuli jotenkin omituinen olo. Niin paljon vaivaa, niin lyhyt esitys? Mutta oli se sen arvoista. :) Olen nouseva leijona, eli rrrrrrakastan esiintymistä, vaikka näin ujopiimältä sitä ei kaikki odottaisikaan.

Ilmoittauduin myös kevään luennoille. Tajusin, että nähtävästi meinaan tänä vuonna suorittaa 92 opintopistettä. :P Voittaa kevyesti viime vuoden 28 op:tä. Kummasti se opiskelumotivaation ja unelma-ammatin löytyminen vauhdittaa opintojakin. Minulta puuttuu kandin opinnoista enää se itse kandi ja kasvatuspsykan proseminaari ja miniharjoitus sekä yksi psykologian tai TVT:n kurssi ja olen virallisesti akateemisesti koulutettu. Wuuhuu!

Eipä minulla mitään järkevää kerrottavaa muuta ollutkaan. Kunhan piti pitkästä aikaa jotain yleispätevää selittää. En ole varma jaksanko tänään kirjoittaa joulusatua eteenpäin tai nauhoittaa sitä joululauluani kun fiksuinta varmaan olisi painua nyt pehkuihin ja herätä huomenna terveenä.

Mekko: H&M (vain 9,90€!!!! Näitä oli myös harmaina ja mustina. Haluan myös harmaan. Kuka haluaa ostaa minulle joululahjan? :D)
Kengät: Huuto.net.

 Kauniita unia kaikille ja ihanaa joulun odotusta seuraavan unelmamiehen saattelemana:

Sinkku oon, tapelkoon
miehist nyt naisjoukko
Yks vain sydämein herättää
kauas keihästä heittäessään
Andreas Thorkildsen
Andreas Thorkildsen

 

Heja Norge, Heja Norge
Suomikin alas polje
Viikinki vaalea voittonsa saa
jotta häntä saan kuolata
TV-ruudusta taas
TV-ruudusta taas
 

Haaveita ain, onhan nää vain
Mut motiivin niistä sain
Lähden kesällä Norjahan
Haavettain vihdoinkin toteuttamaan:
Fenii Thorkildsen
Fenii Thorkildsen