Onneksi olin kirjoittanut blogiini hieman viime uutena vuotena tekemiäni ennustuksia, sillä olemme Sadun kanssa auttamattomasti hukanneet lappusemme, joihin tämä vuosi oli ennustettu :( Sniif. Mutta tänään, ensi vuoden ennustusten kohdalla, rustaamme ne ylös ja pistämme varmaan talteen, että voidaan sitten vuoden kuluttua katsella mikä osui ja mikä ei osunut.

Täällä siis viime uuden vuoden postaus, jonka mukaan: 

 Taikojen mukaan ensi vuoteni sisältää joko sairastumisen tai uudet kengät, uuden lemmikin tai uuden ystävän sekä uuden asunnon tai sisustuksen muuttamisen. Mielenkiintoista. Lisäksi vesilasin mukaan menen yhdeksän vuoden kuluttua naimisiin.


Ja nyt tarkistamaan:
Olen ollut syksyn aikana kuusi kertaa flunssassa ja keväällä myös sairastelin paljon, eli sairastelu piti paikkaansa. Toisaalta ostin myös Ne Kengät = ylipolvensaappaat, jotka olivat niin ihanat ostokset, että saletisti henkimaailmakin halusi niistä vihjailla.
Uudesta lemmikistä/ystävästä minulla ei kyllä ole aavistustakaan, mutta ehkä nuo ylipolvensaappaat käyvät myös tähän kohtaan. Lemmikit <3
Uutta asuntoa minulla ei ole, mutta sisustukseen sain mustan hyllykön ja lisäksi koska omistan nyt järjettömät kasat Iittalaa, niin pakko alkaa muuttaa kämpän suuntaa hieman aikuisemmaksi, eli sekin piti paikkaansa!
Ja hei, nyt menen naimisiin kahdeksan vuoden kuluttua! Lähenee, lähenee.

Muista ennustuksista muistan sen, että rakkautta minulle ei luvattu, vaan pelkästään fyysistä kanssakäymistä ja nyt kun muistelen mennyttä vuottani, niin sehän piti paikkaansa. Aika säälittävissä määrin, mutta piti kuitenkin. Ensi vuonna sitten runsaasti molempia, tämä on vankka päätös. En myöskään tavannut uusia miehiä, minkä kortit osasivat myös kertoa. Juluman rehelliset oraakkelikortit.

Tämä uusi vuosi menee samoissa tunnelmissa kuin edellinenkin. Kokoonnumme siis Sadun kanssa tänne metsään noitumaan ja syömään tortilloja sekä katselemaan tyttöjen leffaa (Sinkkuelämää 2).

Ja jotta myös muut noita-ystäväiseni siellä maailmalla pääsette noitumaan, niin tässä taikoja:

Hanki n. 6 samanlaista kahvikuppia, sekä kuusi pikkuesinettä, joille annat merkitykset. Esimerkiksi
Sydän = rakkautta luvassa
Ankkuri = Vakavaa sitoutumista joko rakkaudessa, ammatissa jne.
Kenkä = Uudet kengät / sairastuminen
Avain = Uusi asunto/sisustus
Kolikko = Rikastumista
Musta nauha = Surua
Pikkuauto = Matkustelua
Pikku-ukko = Seksiä

jnejnejne.
Esineet voivat olla mitä hyvänsä ja tarkoittaa oikeastaan mitä hyvänsä. Kunhan teette selväksi, että mikä tarkoittaa mitäkin.

Sitten esineet kuppien alle ja kupit sekoitetaan niin, ettei kukaan enää tiedä missä on mikäkin. Sen jälkeen henkilö valitsee kolme kuppia, joiden alla olevat kolme esinettä kertovat ensi vuoden merkittävimmät asiat. Sen jälkeen kupit taas sekoitetaan ja seuraava henkilö valitsee kolme esinettä ja näin jatkuu, kunnes kaikki ovat ennustuksensa saaneet.

* * * * *

Jos haluat tietää kuinka monen vuoden kuluttua menet naimisiin, niin sido kultasormus omaan hiukseesi (jos olet lyhythiuksinen, niin saat lainata kaverin hiusta, kunhan höngit siihen omaa energiaasi :D). Riiputa sormusta vesilasin sisällä ja odota, kun sormus alkaa kilahdella lasin reunoihin. Niin monta kilahdusta kun kuuluu, niin niin monen vuoden kuluttua menet naimisiin (tai kihloihin, tai löydät sen oikean, riippuu mitä haluat kysyä)

* * * * *

Nuku yösi kolikko tyynyn alla, niin näet unta ensi vuotesi merkkimiehestä/naisesta

* * * * *

Seiso pimeässä huoneessa peilin edessä, niin voit nähdä vilahduksen tulevasta kumppanistasi.
Sama toimii, jos seisot/istut pimeässä huoneessa kaksi kynttilää selkäsi takana

(Toim. Huom. Näitä minä en ole kokeillut. Liian jännittävää)

* * * * *

Pyri siihen, että ensimmäinen vieras uuden vuoden puolella on isokokoinen mies, se tietää hyvää onnea. Nainen taas ei tiedä yhtä hyvää, sillä mitä vanhempi nainen = sen huonompi onni. Ei siis mummoja kylään huomenna.

* * * * *

Uuden vuoden aattona eikä päivänä saa olla nälissään, sillä se tuo huonoa onnea. Vatsat siis täyteen tänään ja mammuttina baariin! Siellä on pimeää, ei kukaan välitä.

* * * * *HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! :)