Nyt olen sitten syyskuusta asti popsinut biotiinilisää ja juuri äsken aloitin sitten syömään melkein vanhentuneita kissojen, koirien ja hevosten biotiinitabletteja. :D Itse en hiuksissa huomaa merkittävää eroa, mutta kulmakarvoja saa olla jatkuvasti nyppimässä ja normaalia laajemmalta alueelta ja kainalot ja sääret tarvitsevat huomattavammin tiheämmin epilaattoria kuin aikaisemmin. Lisäksi ripset ovat pidentyneet, mikä on luonnollisesti plussaa. Hiukset kyllä tuntuvat vahvemmilta, mutta varsinaista tuuhentumista on hankala huomata vasta kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Syyskuussa

Lokakuussa

Joulukuussa.

Sovitaan, että hiukseni eivät ole muuttumassa keltavihreiksi, vaan syy on valotuksessa. :D En ole siis leikannut latvoja lokakuun jälkeen ja seuraavan kerran kampaaja kutsuu tammikuussa, jolloin hankin myös etuhiukseni takaisin. Pitkä leikkausväli ei tunnu oikein missään, sillä latvat ovat pysyneet järisyttävän hyvässä kunnossa siihen nähden, miten ne joskus haaroittuivat. Silkkitipat <3 Suosittelen!
Lisäksi nyt hiusten päälyosa on hyvin lähellä omaa luonnollista väriäni, joten juurikasvukaan ei häiritse. Paitsi tieten kun laitan hiukset ponnarille, ja näytän kaljuuntuvan korvantaustoistani.

Mutta ohan nämä vaan kasvaneet! Itseasiassa yllättävän paljonkin. Kyllä rehottavat kulmakarvat ja luonnolliset villahousut ovat näiden hiusten arvoiset.