Jumalauta sentään kun tökkii taas. Nyt ei olekaan aikaa eikä jaksamista rustata kuin yksi luku, kun ollut suht. veuhkaamista ja edelleen sitä kandinäpyttelyä päivä. :P Joskos sen sais valmiiksi tässä loppuvuodesta niin pääsis naputtelemaan ihan muita juttuja kunnolla. ESIM. loistavasta aiheesta "Ikäerot parisuhteessa ja muutenkin" :D Kiitos siitä :)

************

Prinsessa Serafina istuskeli hotellihuoneensa ikkunalaudalla ja katseli öistä New Yorkia. Hän ei ollut koskaan erikoisemmin haaveillut matkustamisesta. Hän oli pienen paikkakunnan ihmisiä, ja nautti olostaan linnassaan. Nyt kun hän katseli suurkaupungin sykettä niin hän oli entistä varmempi siitä, että hänen unelmamiehensä ei ainakaan ollut mikään kaupunkilainen kosmopoliitti, vaan mieluummin pienen paikan miehiä, joka pukeutui norjalaiseen villapaitaan, verkkareihin ja meni metsästämään karhuja, hirviä ja jän...

Brutus. Yhtäkkiä Prinsessa katui sitä, kun ei ottanut jänistään mukaan. Brutuksen kanssa oli aina mukava keskustella. Hän oli myös Prinsessan järjen ääni silloin kun hän halusi veuhkata ja meuhkata. Ja syöksyä omituisten hohtavien oviaukkojen läpi. Ehkäpä hänen reissunsa esimerkiksi Marsiin oli sujunut hieman paremmin Brutuksen kuin Jacobin kanssa. Prinsessa kääntyi hitaasti katsomaan parisängyllä jalat levällään retkottavaan teinipoikaan, joka oli onneksi (ikävä kyllä) vetänyt jo bokserit jalkaansa. Jacob oli mukava, iloinen, ärtyisä ja rasittava. Mutta niin kai kaikki teinipojat olivat? Joka tapauksessa hänelle oli selvää, ettei hän  tuollaista miestä halunnut. Eikä myöskään oranssia hiirtä. Hän oli myös aika varma, ettei Kihokaan ollut todellakaan niin ihastelun arvoinen, kun hän oli kuvitellut Sinkkuelämää katsoessaan. Mitä tässä oli vielä jäljellä? Jamie? Jamie nyt ei ainakaan saa olla pettymys, sillä hän on parhain mieshahmo, joka on kuunaan kirjoitettu. Etenkin nyt, kun Mr. Darcy osoittautui pettymykseksi.

Jacobin kuorsaus loppui yllättäen.
"Miksi et tule sänkyyn?" hän kysyi täysin viattomalla äänensävyllä.
"En saa unta. Liian meluista, liian keinovaloista..."
"Onko kummakaan jos on keinovaloista kun istuu ikkunan ääressä..." sängystä jupistiin. Prinsessaa ärsytti. Jatkuvasti kettuilevat miehet ottivat häntä pattiin. 
"Tule vaan..." sängystä aneltiin vuorostaan. Prinsessa jaksoi edelleen hämmästellä pojan mielialoja. Kai tuo on jo epäterveellistä? Hän kuitenkin nousi tähystelypaikaltaan ja asteli liioitellun varovaisesti sänkyä kohden. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin nukkunut miehen vieressä niin jo ihan syystäkin häntä hieman jänskätti.
"En minä pure," Jacob sanoi ja väläytti näkyviin luonnottoman valkeat hampaansa.
"Mutta taidat potkia kuitenkin?"
"Rakkaudesta se hevonenkin potkii"
"Ei edes potki..."
"Ei niin. Ja olenkin susi. HAHAHHAHAHAHAA"
Prinsessa ei tajunnut. Miehet *huokaus*

Prinsessa oli saunassa. Hän makasi lauteilla pefletteihin kääriytyneenä, kun joku sadisti nakkoi jatkuvasti lisää löylyä kovaääniselle kiukaalle. Hän reväytti silmänsä auki, ja tajusikin makaavansa pimeässä hotellihuoneessa nuoren miehen kiihkeässä syleilyssä. Jacob oli käärinyt molemmat kätensä ja toisen jalkansa hänen ympärilleen ja hänen epänormaalin korkea ruumiinlämpönsä sai Prinsessalle aikaan ennenaikaiset vaihdevuodet. Tämä on epämukavaa. Erittäin epämukavaa itseasiassa. Ovatko kaikki miehet yhtä kuumia?
"Mmm.. Olet niin mukavan pehmeä..." matala teinipojan ääni kuiskasi Prinsessan korvaan.
Tämä on epämukavaa. Erittäin. Epämukavaa. Prinsessa kihisi sisäisesti, riuhtoi itsensä kauemmas pojasta ja putosi sängyltä. Suoraan lattialla sijaitsevaan punahehkuiseen oviaukkoon.