Brutus oli pohjattoman kyllästynyt. Hän oli kuunnellut jo kymmenen minuuttia Prinsessa Serafinan tauotanta monologia ja alkoi turhautua jo Prinsessan puolesta. Muuka... Siis Draco ei vastannut ainuaankaan kysymykseen muuta kuin yhden tavun vastauksella tai pelkällä äänähdyksellä. Brutus tiesi kuinka paljon Prinsessa rakasti keskustelemista ja hän tiesi myös sen, että hiljaisuus jos mikä saa tämän luopumaan "velhosta Prinssiksi" -haaveista.

Prinsessa Serafina oli pohjattoman kyllästynyt. Hän oli yrittänyt herättää keskustelua milloin mistäkin asiasta, mutta vaalea mies ei kommentoinut juuta eikä jaata mihinkään hänen sanomiseensa. Kuinka tylsää hänellä oikein tulisi olemaan Malfoyn kartanossa, jonne pääsystä hän oli haaveillut siitä asti kun hän oli menettänyt sydämensä kirjasarjan koppavimmalle teinihahmolle.

"Onko täälläkin joulukuu?"
"Joo"
"Olisin uskonut, että Skotlannista löytyisi lunta tähän aikaan vuodesta"
"mmm"
"Mutta varmaan sitä sattuu vähälumisempiakin paikkoja"
"..."
"Oletko ikinä nähnyt kilttipukeisia miehiä muuten täällä päin?"
"Hmm?"
"Kiltti, tiedäthän. Se hameen tapainen...
"En"
"Se on aika seksikäs asuste"
"..."
"Miten pääsen lähimpään jästikylään?"
"Emt"
"Emt?"
"En minä tiedä"
"Hmphm."

Prinsessa pysähtyi turhautuneena. Kuinka todellisuus olikin aivan erilainen kuin hänen haaveensa? Hänen haaveissaan Draco oli viekoittelevan kuuma ja verbaalisesti lahjakas magneetti. Ei tällainen.... Jurottava tuppisuu! Hän oli aikeissa myös kertoa tämän miehelle, mutta hänen huomionsa veikin metsässä hehkuva vihreä valo.

Brutus heräsi kyllästyneistä ajatuksistaan siihen kun prinsessa tökki häntä sormella ja osoitti metsää. Voi ei. Vihreä oviaukko. Brutus tunsi Prinsessan niin hyvin, että jos tämän pitäisi valita tylsän miehen tai tuntemattoman vaaran väliltä niin hän juoksisi tuntemattomaan vaaraan riemusta kiljuen. Ja niin tapahtui!

"Jeeee!" Prinsessa huusi samalla kun syöksyi vihreähehkuiselle oviaukolle. Hän kuuli perästään hämmentyneen huudahduksen, muttei välittänyt siitä. En minä tuollaista miestä halua, hän ajatteli samalla kun astui sisään uuteen maailmaan.

---Jatkuu---

Vastuuvapautus: En edelleenkään omista Dracoa, mutta ihan hyvä vaan, kun hän on noin tylsä tapaus. En tienaa mitään tästä ja kaikki oikeudet Dracoon on Rowlingilla.

*********************************************************************************'

VANHA JOULULAULU! Meinasin ensiksi sanoittaa "siniristilippumme" uudestaan, mutta ajattelin olla isänmaallisen kunnioittava ja antaa sen kappaleen olla rauhassa. Uusiakin joululauluja on tulossa jahka saan mielikuvitukseni auki. :P

Keskellä talvisen iltasen
kaipaa seuraa entisen
Kierrättäjän tie
kohta luokse vie
Existä vapainta iskemään

Vällyissä entisen hoitosen
valvoo tyttö häpeillen
Kierrättäjän tie
kohta luokse vie
seinähän päätänsä iskemään

Sängyssä hiljaa kuorsaten
nukkuu herra entinen
Kierrättäjän tie
kohta luokse vie
kämpilleen yksinään itkemään

Yksinään kämpillään istuen
angstaa oikeus entisten
Kierrättäjän tie
kohta luokse vie
rabbitin lohtua hakemaan