1. Ei ole himoherkuttelija eikä roskaruuan yletön ystävä

Pysyn itse paremmin kurissa syömisteni suhteen, jos kukaan ei kanna asunnolleni sipsipusseja ja kinua Scaniin illalliselle.

2. Käy kuntosalilla

Kuka voisi vastustaa niitä olkavarsia, jotka ovat tiimalasivartaloisen naisen kaarien muotoiset <3 En voi sille mitään, mutta lihakset iskevät aina. Olen käsivarsifriikki. Rintalihaksiakaan en pistä pahakseni. Jos vatsalihakset löytyy, niin hymyilen leveästi aina kuin näen ne.

3. On sosiaalinen ja hänellä on laaja ystäväpiiri

Olen kotihiiri ja voin mielelläni hyväksikäyttää poikaystäväni suhteita. Lisäksi on hyvä, että joku potkii minua välillä liikkeelle.

4. Haluaa asua aikuisena taajaaman ulkopuolella.

Jos vain mahdollista, niin en missään nimessä halua aikuisena asua kaupungissa tai edes Sodankylän kokoisessa paikassa. Haluan asua syrjässä paikassa, jossa voin juosta kartanolla alasti ilman hämmentyneitä naapureita ja pitää kissojani ja koiriani pihalla vapaina pelkäämättä psykopaatteja ja autoja.

5. On musikaallinen

Ja soittaa ja/tai laulaa minulle tuutulauluja ja  rakkauslauluja ja opettaa minua soittamaan suurella kärsivällisyydellä. Lisäksi haluan päästä laulamaan miehen kanssa karaokessa Kotiviinin. Tai "tahdon olla sulle hyvin hellä". Ja sitten voisin laulaa hänelle yksin kappaleen "tartu tiukasti hanuriin"

6. Pitää kissoista.

Ylläoleva kohta on ehdoton.

7. Ei halua paljoa lapsia

Sillä minä suostun synnyttämään max. kaksi kertaa keisarinleikkauksella.

8. On hauska ja huumorintajuinen

Mikään ei ole mukavampaa kuin maata kahdestaan pimeässä huoneessa ja tukehtua nauruunsa kimpassa. Lisäksi miehen pitää kestää kevyttä miesvastaisuuttani ja samaten hän saa luvan pilkata ylinaisellisia piirteitäni, esim. surkeaa parkkeeraustaitoani.

9. Tietää paljon autoista ja viihde-elektroniikasta

Koska minä en tiedä mitään.

10. Antaa minun olla naisellinen

Tykkään meikata, tykkään korkokengistä, tykkään laittautua, tykkään kiljua kun näen hiiren, tykkään itkeä turhan takia, tykkään passaamisesta, tykkään kaikesta kauniista, tykkään olla tyhmä mitä tulee autoihin ja viihde-elektroniikkaan.

11. Mutta ei odota minun olevan perinteinen nainen

En tykkää siivoamisesta, en tykkää tiskaamisesta, en tykkää pyykkäämisestä, en tykkää ruuanlaitosta, en tykkää siis kotitöistä. En myöskään ole mikään luonnonlahjakkuus lasten kanssa (paitsi jos ne ovat karvaisia ja sanovat joko mau tai hau.) En myöskään ole jäämässä kotiäidiksi, en vaihtamassa sukunimeäni naimisiin mennessä enkä myöskään leipomassa pullia essu ylläni.

12. Metsästää

On vain plussaa, jos mies syksyisin katoaa omille teilleen ja tuo mukanaan saalista kuin vanhaan kunnon aikaan. Lisäksi ampumistaitoisen ihmisen tunteminen voi tulla hetkittäin tarpeeseen.

13. On minua pidempi

170 cm ylitys ei voi olla liikaa vaadittu.

14. On minua painavampi

70 kg ylitys ei voi olla liikaa vaadittu. Syökää hemmetin riippakintut.

15. Antaa minun elää omaa elämäänsä ja osaa elää omaa elämäänsä ilman minua

Mikään ei ole pahempaa kuin se, että joku odottaa minun viettävän jokainen päivä hänen kanssaan aikaa, tekemään kaikkea yhdessä ja jos olen joskus omilla teilläni (esim. harrastuksissani tai kaupungilla shoppailemassa) niin soitellaan tunnin välein perään ja kysytään mitäteenmissämeenkoskatuun. Minäkään en tee niin, älä tee sinäkään. Kiitos.

16. Ei ole alkoholisti.

Tämä on yhtä ehdoton kuin 6. kohta.

17. Ei polta tupakkaa tai on lopettamassa

Mikään ei maistu yhtä pahalle kuin tupakoitsijan.... Niin. Lisäksi on erittäin ärsyttävää yrittää makuilla söpösti nenäkkäin kuin on pakko pidättää hengitystä kuin toisen henki haisee ihan helevetin pahalle. Oikeasti. Minttupastillit ja pinaatin syönti ei ihan totta auta hevontakamustakaan. Tupakoitsijat haisee. PAHALLE.

18. On miehekäs ilman tarvetta alistaa naista.

Olen tavannut aika monta miestä, joiden mielestä miehekäs käytös on synonyymi sille, että pitää naista jotenkin alempiarvoisena. Vähättely, panettelu, solvaaminen, syyttäminen ja passauttaminen ovat käyneet jo turhankin tutuiksi ja kun kysytään syytä, että MIKSI olet tuollainen niin vastaus on "MINÄ OLEN MR. UNIVERSUM!" 
Jesus Bauer soikoon. 
Pidän siitä, että mies on mies, eikä hiiri. Ja myös siitä, että mies välillä vie ja päättää. Mutta tosimies ei koe tarvetta päättää aina ja uskaltaa myös jakaa valtansa. Kenenkään ei tarvitse olla "perheen pää", sillä molemmilla on omat päänsä. Tasa-arvoiset päänsä.

19. Osaa puhua

Rakastan keskustelemista. Jos et osaa keskustella, niin käyt hetkessä tylsäksi.

20. On ihan pikkiriikkisen paha poika.

Vähän saa asennetta olla. Ei tarvi olla mikään mummoja pelotteleva nisti tai kaljaa kittaava pettäjä, mutta pitää olla vähän sitä asennetta. Mussukat on megaplääh.

Ja mitä ulkonäköön tulee....

 

*Hyvin leveä hymy*