Tämä oli ehdottomasti illan onnistunein kuva meikäläisestä.

Käytiin pitkästä aikaa ihmettelemässä Sodankylän hervotonta yöelämää, joka on aina ihan erityisen mielenkiintoista näin pikkujouluaikaan.

Olin flunssainen, väsynyt ja erittäin silmäpussinen, joten stailasin itseni turvonneeksi rokkariksi tummalla silmämeikillä ja mustilla vaatteilla. Miksei koskaan voi oppia sitä, että joinain tiettyinä aikoina naisten ei pitäisi mennä baariin, sillä olo on kuin olisi nielaissut jumppapallon ja kaikki oli muutenkin niiiiiin huonosti. Iltahan kulminoitui siihen, että meinasin alkaa parkua "kukaan ei rakasta minua!"-mantraa ajaessani kotiin neljän maissa, mutta onneksi tajusin, että nyt puhuu hormonit enkä minä, joten nieleskelin ankarasti ja tyydyin vaan mäkättämään miehille yksikseni. Autossa on kivaa jutella yksin. Aina on parhaat jutut silloin ilmassa. Voisi joskus nauhoittaa näitä monologeja ja hävetä.

 

Häpesin toki silloinkin, kun eräs kaverini kertoi minulle kolmesti, miten oli kuunnellut "jos meikää haluat deittailla"-kappalettani ja oli nauttinut erityisesti sen omaperäisestä sävellyksestä. Itse tosin olin ajatellut vain sanoittaneeni kappaleen uudestaan, mutta kieltämättä taisin tehdä sävellyksenkin uusiksi. I love my nuottikorva.

Parempi nuottikorva oli kuitenkin "Garrison club 2"-festariminkälien esiintyjillä.

Arvaako kukaan minkätyyppisestä musiikista on kyse? 
Bändi on Reindeer Holocaust

Tykkään kuunnella kyllä raskastakin musiikkia, mutta ärjyntähevi ei kolahda, koska en saa millään selvää sanoista ja koska tykkään laulaa mukana niin... Mutta soittivat nämä ihan normilaulanta-heviäkin. That's my cup of tea <3

Ja sitten ei kuvailu enää onnistunutkaan, koska yleisö riehaantui Paranoidista. Aivan. Ne soitti Paranoidin!

En tiedä miksi olen hetkittäin oikea äijänkäppyrämagneetti. Tuollakin viereeni istahti reilusti yli kolmikymppinen mies ja rutisti kainaloonsa. Lähdin pois. Reilusti viisikymppinen ilmoitti, että "kyllähän sinua panis!". Itsetuntoni kohosi silloin läpi katon. Paratiisissa sitten joku vanha ukko kähmäs perseestä, joku yli kolmikymppinen sanoi minua tulevaksi vaimokseen ja jo erittäin ryppyinen mies tuijotti minua pelottavasti hymyillen ties kuinka kauan. Hitaiden aikaan eräs kuusikymppinen sitten seurasi minua ympäri baaria ja vinkui hitaalle, vaikka sanoin joka kerta ei. Alkoi ärsyttää ja lisäsin ei:hin lauseen: "olet liian vanha" ja kuudennella "lähekkö nyt tanssimaan?" kerralla hormonit keittivät yli ja karjaisin naarasleijonavolyymilla "painu  jo helevettiin", minkä vuoksi sitten kotimatkalla teki mieli alkaa taas pillittää, koska olin ollut niin ilkeä stalkkeripapalle.

Hirveen katu-uskottava muuten tuo svaavokaali tuossa "Helvetti"-sanassa etenkin näin kirjoitetussa muodossa.

Inhoan hormoneja.

Syytän myös tätä sammakkoprinssikorua. Ehkä se vetää puoleeni kasapäin sammakoita pussattaviksi, että saan kunnolla kokemusta heistä ennen prinssiäni?
En myöskään pidä tavastani raaputtaa kynsilakat pois kesken illan.
Mutta rakastan suoristusrautakiharoita!

Oh well, mutta liittyi alkuiltaan jotain hervottoman hauskaakin. Jouduin nimittäin puhallutusratsiaan ja olin liikkeellä äitini autolla, jonka kuskin puolelta voi säätää kaikkia auton ikkunoita sellaisilla napikoilla, jotka ovat ihan vierivieressä.

No, pysäytin autoni poliisitädin viereen
Avasin oikeanpuoleisen takaikkunan
Avasin pelkääjänpuolen ikkunan
Avasin kuskin ikkunan
Päätin sulkea kaksi ylimääräistä ikkunaa
Suljin kuskin ikkunan
Suljin muut ikkunat
Aukaisin kuskin ikkunan

Poliisitäti: Puhalluskokeen paikka

Minä: Niin näyttää olevan. Hehe. Äitin auto... Hehe.


Poliisitäti ei edes hymyillyt :(