Klikkaamalla pääset huutokohteeseen suoraan, tästä painamalla pääset "myyntisivustolleni".

Jo aiemmin mainostetut pohkeitani kammottavasti puristavat tekonahkasaappaat.

Andiamosta ostetut avokkaat. Liian isot 38-39 jalkaani. (ovat kokoa 39) Olisihan nämä nätit, mutta minkäs teet kun lipsuulipsuu ja sitten alkaa varvassuonenveto :(

Oi nämä ovat ihanat <3 Mutta leveä koparani joutuu liian puristuksiin näissä koon 39 korkkareissa, siksi menevät myyntiin kun eivät pääse baanalle kanssani :(

Aitoa nahkaa oleva korkeavyötäröinen mekko koolle 34-36. Meikän ahterihan tähän ei mahdu. Aikaisemmin tämä meni kyllä päälle, mutta nepparit jäivät hieman liian kauas toisistaan, nyt en saa tätä ees perseeni yli vedetyksi. Iltapala halut katosivat sen siliän tien :D Eli todella nätti, ihana olisi tämä pitää, mutta tuskinpa koskaan mahdun tähän ilman ankaraa lantioluiden uudelleen muotoilua (ja paria rasvaimua)

Hopea Only:n bilemekko. Tämä on käynyt Jenni Vartiaisen keikalla vuonna erkki ja paavo. En tiedä miksi ei ole päässyt useammalle käynnille, mutta vaikka pidänkin tätä ubernättinä niin myyntiin pistän. Mitäpä sitä kaapissa pitämään.
Tämä mekko on armollinen esim. turvotuspäivien varalle, koska rypytykset piilottavat pahimmankin Jesus Bauer -pullistuman.

Musta, ONLY:sta ostettu juhlamekko. Käytetty muutaman kerran. Kokoa 39. Huomatkaa mieletön lihaspullistuma. Tuli hinku salille. Hemmetin flunssa -.-
P.S. En suosittele mekkoa C-kuppia isommille, on meinaan minullekin aika tiukka ja olen kuiten vain kokoa 75A/B

Seppälästä ostettu koon 38 hame. Tämän hameen vyö on kadonnut, ja oli senkin kanssa minulle liian iso, eli suosittelen enemmän koolle 40. Tätä on käytetty, joten helmassa on rispaantumisia, mutta käytössä näyttää siistiltä.

Erittäin hyvin silitetty kellertävä söpöstelymekko. Kroppani ei tee tälle mekolle mitään oikeutta whatsoever. Olen mekolle liian pitkä ja leveä. Lisäksi väri on liian vihreään taittava imarrellakseen kalvakkaa olemustani.

*****

Kaikkien tuotteiden huutohinta sisältää postikulut. Jos noudetaan, niin postikulun määrä vähennetään. Jos vedetään välistä, niin hinnasta sovitaan erikseen.