Vuodatuksen raastavista mainoksista olen saanut pari mailia ja mainitsen tässä taas erikseen, ja ne saa helposti näkymättömiin asentamalla Firefoxiin lisäasetuksena AdBlock plussan. Tällöin kaikkien Vuodatuksen blogien raastavat tekstin päälle tulevat pomppumainokset saa näkymättömiin, ja myös muiden sivustojen tekstin päälle ilmestyvät mainokset katoavat kuin tuhka tuuleen. SUOSITTELEN!!!

On muuten todella nerokas rahankeruu keino tuo laittaa niin ärsyttäviä mainoksia kehiin, että bloggaajat alkavat puolipakotettuna maksaa saadakseen ne pois. No, itse en ala vielä maksaa mistään saadakseni blogata, kun  tuon Firefoxin lisäasetuksen saa ilmaiseksi.

Ja joo, olen harkinnut muuttamista bloggeriin MUTTA olen kirjoitellut tänne jo kaksi ja puoli vuotta ja en todellakaan haluaisi, että kirjoituksiani on kahdella eri sivustolla, mutta en todellakaan jaksa myöskään siirtää parhaimpia paloja Vuodatukselta Bloggeriin, sillä (anteeksi omahyväisyyteni) parhaita paloja on  kertynyt jo aika paljon. Itseasiassa olen siirtänyt jo joitain  touko-heinäkuussa 2008 kirjoitettuja tekstejä, mutta huomasin sen aika työlääksi niin njiääh. Saa nähdä jos vaikka joskus on aikaa siirrellä niin sitten siirtyminen menee vakavaan harkintaan, mutta näillä näkymin pysytään Vuodatuksella.
 

Ja toivon, että nuo kettumaiset mainokset eivät karkoita ketään lukijaa luotani pois.