Iltalehden sivuilla esiteltiin tutkimus, jossa koottiin yhteen niitä piirteitä, joita miehet toivovat tyttöystävältään. Hämmästyttävää kyllä, olen aika paljonkin vaimomatskua! Hämmentävää.

Ihannetyttöystävä...

 • Pitää enemmän makeista kuin suolaisista herkuista

Kyllä. Liiankin kanssa. Voin elää vuoden ilman sipsiä ilman, että koen mitään suurempia ahdistuksia, mutta jopa viikko ilman suklaata vaatii suurta tahdonvoimaa. En toisaalta ymmärrä, että mitä väliä sillä on, pitääkö kumppani enemmän suolaisista vai makeista herkuista? Pelkääkö miehet, että naiset tyhjentävät heidän sipsikulhonsa jos eivät ole suklaamonstereita? 
Yksi piste minulle

 • Omaa pienet, terhakat rinnat, hyvän takamuksen ja pitkät hiukset

Sokeinkaan mies ei voi väittää rintojani isoiksi ja eivätkä ne myöskään roiku, joten tisseistä piste mulle. Takamuksesta en osaa sanoa mitään... Yhden eksän mielestä se oli mahtava, toisen mielestä minun pitäisi treenata sitä enemmän. Saanen siis puoli pistettä. Pitkät hiukset löytyvät kyllä. Piste!

 • Rakastaa viiniä, mutta tietää rajansa, mitä tulee alkoholiin

No, itseasiassa ainoa alkoholijuoma, jonka juomisesta saatan jopa nauttia on viini, joten puoli pistettä rakastamisesta. En tiedä, onko minulla mitään rajaa alkoholin suhteen, koska en käytä sitä, mutta koska ainakin tiedän, että minulla ei koskaan lähde alkoholin käyttö lapasesta niin annan itselleni pisteen. Alkoholittomuus rulezz!

 • Voi lähteä ovesta ulos ilman meikkiä tai on ainakin valmis alle kymmenessä minuutissa

Voin lähteä ovesta ulos ilman meikkiä (vaikka kohdallani ei voi käyttää termiä luonnonkaunis) ja olen nopea laittautumaan jopa baariin tarvittaessa. Two points!

 • On miestä lyhyempi

No siis riippuu miehestä. Ja kengistä. Mutta aina olen ollut miestä lyhyempi ilman kenkiä. Tai ainakin melkein lyhyempi. Siinä ja siinä. Piste kuitenkin.

 • On urheilullinen ja treenattu ja pitää painonsa kurissa

Käyn salilla 3-4 kertaa viikossa plus muu liikunta päälle, joten voin väittää olevani urheilullinen ja treenattu, vaikkakaan se ei nyt välttämättä hirveästi läpi paista. Vielä siis. Ja paino pysyy kurissa. Nytkään se ei ole yli kuukauteen heilahtanut mihinkään suuntaan. Napakasti pysyy tässä fivekilosover-kohdassa. Kaksi pistettä! (no hei, nainen saa olla itselleen armollinen)

 • On hyvä kuski

En ole koskaan kolaroinut ja pysäköin autoni aina kauimpaan mahdolliseen nurkkaan parkkipaikalla, etten joudu vaaratilanteisiin. Lisäksi ajan perusbaari-iltanakin sellaiset 50 kilometriä poronhoitoalueella ilman, että en ole tappanut vielä muuta kuin yhden hiiren ( jonka jälkeen itkin. Me so grrly) joten kyllä: Piste!

 • Omistautuu perheelle ja lapsille, mutta on korkeasti koulutettu ja tienaa miestä paremmin sekä on hyvä raha-asioissa

No tuota. Omistaudun kissalleni? Puoli pistettä siitä. Minusta tulee korkeasti koulutettu. Piste. Koska tunnen vetoa miehiin, jotka eivät ole käyneet muuta kuin peruskoulun niin EHKÄ tienaan jopa miestä enemmän. Puoli pistettä. En ole mestari raha-asioissa, mutta kykenen elämään ilman opintolainaa, joten en kai täysi tumpio ole. Puoli pistettä.

 • Nauttii isoista ja raskaista annoksista

Oi kyllä! KYLLÄ! Pojoing! Siksihän minä joudunkin pitämään painoni kurissa.

 • Tykkää katsella jalkapalloa

Riippuu minkä näköisiä pelaajia. En kyllä varmaan jaksa kokonaista matsia katsoa, koska en tajua mitään. Jaksaisiko mies katsoa kanssani kokonaisen esteratsastuskilpailun, kysyn vaan? :D Ei heru pisteitä anarkisti-palloilijalle nyt.

 • On nainen, josta miehen kaverit pitävät ja pitää myös miehen kavereista

Riippuu kavereista ja miehen kavereista. Harvemmin edes tapaan miehen kavereita, koska suhteeni ovat lyhyitä :P Eli en voi antaa itselleni pisteitä. Hmphm.

 • Kannustaa miestä viettämään íltoja äijäporukassa

Totta helevetissä, että saisin joskus viettää iltani rauhassa. Piste.

 • Nauraa ja vitsailee

Liiankin kanssa. Onneksi tässä ei ole rajattu pois naissovinistista huumoria, joten voin antaa itselleni pisteen. Muahahaa.

 • Rakastaa löhöilyä sängyssä ainakin viikonloppuisin

Olisin siellä nytkin jos en kirjoittaisi tätä. Piste ;)

 • On sinut itsensä kanssa, oli päällä mikä vaate tahansa

Toki, koska en pukeudu sellaisiin vaatteisiin, jotka saavat oloni ahdistuneeksi. Jos vetäisin nyt päälleni punaisen minimekkoni niin saattaisin kärsiä suuremman luokan alennuskompleksista, joten en pukeudu siihen. Vedän päälleni jotain sellaista, mikä tässä kuosissa pukee minua ja tuo esille parhaat puoleni. Minimekkojen aika tulee sitten suklaalakkoilun jälkeen. Piste!

 • Nauttii ruuanlaitosta ja kotiruuasta

En todellakaan nauti ruuanlaitosta, mutta nautin kotiruuasta. Yksi piste! Kokkaavalle miehelle tilaus. Ehdotuksia?

Nopeasti laskettuna 19,5/25 pisteestä

Ei paha, ei paha. Olen siis kuusi pistettä vajaa täydellinen tyttöystävä. Tilanteen parantaminen vaatisi siis jalkapallon katselua, kokkaamista, lapsirakkautta, miehen kavereiden hurmaamista.. Nähtävästi minusta siis saisi aika helposti ihannetyttöystävän. Harmi vaan, ettei minulla ole aikomustakaan alkaa kokkailemaan yhtään innostuneemmin vain jonkun miehen takia saatika sitten alkaa vahdata jotain juokse-pallon-perässä-kaadun-ja-huudan-kuin-viisivuotias- urheilua.

Pahoitteluni!

Täytyisikin muistaa joskus esitellä täällä MINUN listani ihannepoikaystävästä.