Ööörgh.

Nyt on siis suklaaton viikko takana. Itsehän sorruin isänpäivänaattona pappa-kahveilla mussuttamaan kosteaa suklaakakkua, mutta onneksi ihanaiset lukijaiseni päästivät minut pälkähästä ja sallivat sortumiseni.

Joka tapauksessa voin todeta onnistuneeni! Minulla ei ole aavistustakaan, koska olen viimeksi ollut viikon ERITTÄIN pienellä suklaamäärällä. En välttämättä koskaan sen jälkeen, kun käytössä on ollut omaa rahaa... Ja pienempänäkin äiti osti minulle aina parina kertana viikossa suklaapatukan kauppareissulla. I'm so proud!

Nyt kun yksisarvisten lahjoittama, keskellä otsaani sijaitseva, itsekuri-finni on häipymässä, niin Marilyn Monroen haamu on antanut armollisesti minulle kauneusfinnin suupieleeni. Ihanaa <3

Anyhow, palkitsin itseni siis kokonaisella kokonaisella suklaakakulla, ja reilusti ennen puolta väliä piti tehdä stoppi. Siitä stopista on nyt kolme tuntia, enkä pysty edes ajattelemaankaan, että vetäisin loput kakusta. Tästä syystä kävin tunkemassa loput kakusta roskikseen ja tulin tulokseen, että suklaa-ahmimisen saa hallintaan jo sillä, että on yhden viikon syömättä suklaata (ok, melkein syömättä). Hämmästyttävää.
Olen parantunut!

Mites teidän lakkoilut? Sujuivatko suunnitelmien mukaan? Vähenikö himot? :D

***

Loppuun pieni, vakavamielisempi mainostus: 
Olisin henkilökohtaisella tasolla kiitollinen, jos edes osa teistä allekirjoittaisi seuraavan adressin - Maantie 967 Kelujärvi-Hihnavaara välin turvallisuuden puolesta. Kyseinen tienpätkä vaati lauantaina alle kolmikymppisen kolmen lapsen äidin hengen ja todennäköisesti ainakin osittain syynä onnettomuuteen on tien kohtuuttoman huono kunto. Tie on erittäin kapea (joissain kohdin kesäisin kaksi henkilöautoakaan ei voi ohittaa toisiaan ilman, että toinen menee levityspaikalle odottamaan), mutkainen, poroinen ja siinä kulkee suht. paljon rekkoja yms. mukavan kokoisia autoja. Tien käyttöasteeseen nähden tiellä tapahtuu paljon ulosajoja ja kolareita, joten olisi jo aika tehdä asialle jotain. Itsehän en mielelläni aja talvisin mummilaani, koska saa oikeasti körryytellä max. kuuttakymppiä ja silloinkin pelko kurkussa. Kamala, kamala tie.