Viimeistä viedään! Ja koska joskushan se pitää tulla sekin päivä meille anti-muotibloggareille, että yksikään kuvaa kymmenestä ei ole edustava sekä naaman, kropan että vaatteiden osalta. Tässä siis paras kuva.

Paita: H&M
Farkut: H&M

Kävin yhdellä parin tunnin luennolla salilla käynnin jälkeen, niin en jaksanu panostaa vaan halusin päälleni jotain löysää ja mukavaa, koska huomasin, että perseeni ei tahdo änkeytyä lempifarkkuihini. Jumalauta! Aloin pitää ruokapäiväkirjaa ja syyhän löytyi aika äkkiä, niin nyt tyttö ruotuun lopullisesti ja oon sitten nyt loppuviikon herkkulakossa. Lupaan sen näin julkisesti, etten sorru. Ja jos sorrun, niin en kerro, niin saatte kaikki hämmästellä uskomatonta luonteen lujuuttani ja sortumatonta suklaan vastustuskykyäni.
 

Tänään tartuin pitkästä aikaa valkoiseen Marimekon koululaukkuuni, ja huomasin sen olevan märkä ja pahalta haiseva. Tajusin, että olen loukannut syvästi Hänen Majesteettiaan, koska tuskinpa Hän olisi muuten kostanut minulle näin julmasti. Tiedostan kuitenkin alempiarvoisuuteni ja alennun kohtalooni, enkä mäkätä Hänen Korkeudelleen, vaan pyhitän hänelle nyt illan ankaraa leikkiaikaa ja hellyyttä ja huomiota, josta hän jäi paitsi ollessani salilla ja luennolla. Yritin myös taltioida Hänen diktaattorimaisen metsästysilmeensä, mutta se nyt ei ihan onnistunut. Videokaan ei ihan onnistunut. Tänään ei mikään onnistut.

 

 

Huomenna palataan siis normaali arkeen ja postaustahtiin, eli seuraavan kerran taidan rustailla jotain tuossa... Lauantaina.

 


EDIT: MITÄ TÄMÄ KYRPÄOTTAIMBESILLI VALITTAA,
ETTEI VIDEO OLE MUKA KÄYTETTÄVISSÄ!? EN ALA! EN ALA! 

EDIT2:
 Klikatkaa video Youtuben puolelle niin toimii salee. Vuodatus, murisen sinulle vähän nyt.
 

Murr.

EDIT3: Ok, ei se ole Vuodatuksen vika, ettei youtube ole nähtävästi ladannut videota vielä niin kunnolla, että se jaksaisi pyörittää sitä missään muualla kuin youtubessa.

EDIT4: Myy, tuu nukkumaan jo ja lopeta se pomppiminen. Huomenna on tenttiki vielä. Hyvä muistaa se nyt.

EDIT5: Opiskelen neljättä vuotta kasvatustieteitä ja suoritan parhaillani "kasvatustieteiden perusteet"-kurssia. Aika noloa, eikö? 
En ole lukenut läheskään tarpeeksi ja taidan reputtaa. Aika noloa, eikö?

EDIT6: Tekis mieli jotain syötävää.

EDIT7: Pakko löytää ees mukamasmies, niin saan kunnon buustin päälle tämän terveellisen elämän suhteen.