"No ihan näin alussa aattelin vähä seksikeikiskellä ku ennoo parriin päivhän pukkeutunu nätisti"

"Ei juma! Esittelenpä samalla kuumimman takkini mitä naulakostani löytyypi ja siinä sivussa taijjuun, että joku on piirtäny kasvonpiirteeni harpilla. Oiskhan kannattanu jättää suklaa Sivvaan? Joulukinkku 2010 -projekti tökkiitökkii! "

"Huippiksissa Tyra käskee aina porraamhan katseella läpi kameran linssin ja luulin, että se ompi aika heleppoa. Eioo. Taijjuun kans, että näytän ihan törpöltä ku on hongistunutta lepardia sekä takissa, että paiassa. Mutta kukapa sitä kaupungilla huomaapi, ku täällä Napapiirin tuntumasa on niin kylymä, ettei pahemmin takki auki liuhoteta."

"Halluun nyt näin ens alkuun vedota siihen, että maanvetovoima vettää paitaani lattiaa kohti ja mahani ei oo nyt ihan noin romahtanu. Vielä. Takin pistin takasin naulakkoon, kuten ehkä huomaatta.
Huomakkaa myös taustalla yleX:ltä saatu "Vihreä kyylä" -laukku. Helevetin hieno kauppakassi! On sille pari Siwan kassaa naureskellu.
On muuten hienoa, että nähtävästi kusihätä pistää ainaki meikäläisen naureskelmhan. Vois tosissaan reenata näitä posseerauksia ku menevät vituroilleen."

"Halusin kans esitellä kauniisti laskeutuvvii Jennifer Aniston -hiuksiani, mutta aikamoiselta lirultahan tuo näyttääpi. Syytän kuitenki sitä, että kävin ennen aamupallaa juoksemassa puolituntia uimahallilla.
Aattelin käyä ostamassa uimalakin.
Parilla mummerolla oli tosi hienot pinkit ja kuvioidut hiphop-tyyppiset lakit päässä ja tahon samammoiset. "

Paita: Kirppis (Kapphal lukkeepi lapussa)
Housut: Seppälä
Kengät: Mekka
Takki: Seppälä

Vois pittää huomenna taas siivouspäivän. Sunnuntaina näemmä Savun kans pitkästä aikkaa ja täytyyhän se kämppä olla evustuskunnosa.

Kamalaa ku huomaapi, että on tämä Rovaniemeläinen -ssa goes -sa homma tulemasa meikänki puhheeseen. Brrrr.

Eli puhun kässittääkseni Sovankylä-Savukoski-Rovaniemeläisittäin. En oo mikhä Länsi-Lapin hoomoilanen mitä nettovat siinä Napapiirin sankareissa. Ettäs tiiättä.