Pahoittelen, että tämä tulee nyt vähän väärän vuorokauden puolella, mutta kävin eilen netissä vain aamulla. Loppupäivän vietinkin siivoten ja melkein uimassa käyden (unohdin bikinit kämpille enkä sitten viittinyt mennä alasti sinne... Tai maksaa vuokrauimapuvusta) Illasta olikin sitten äityli käymässä ja yökyläilemässä niin nukkumaan mentiin kiltisti jo kymmenen maissa.Raivasin keittiöni puhtaaksi (huomatkaa läpinäkyvä seinä keittiön ja olkkarin välillä). Tajusin myös olevani salaa sekstistinen, koska olen automaattisesti tunkenut sokeria akkaan ja suolaa ukkoon, vaikka minun(kin) mielestäni miehet ovat naisia makeampia. Täytynee vaihtaa noiden sisältö keskenään.
Tunnelmoin myös siivouksen jälkeen ja pidin kynttiläillallisen itseni kanssa. Ilman ruokaa. Kaunista oli.

Päivän asu kuvan kohdalla kieltäydyin yhteistyöstä, koska naamani ja hiukseni olivat astetta likaisemmat ja en nyt kovin trendikkäissä vermeissä kehtaa viettää kotipäivääkään. Huomatkaa urheilusukat! Housut on H&M:ltä. Kutsun näitä läskeyshousuikseni, koska ne ovat kaksi numeroa liian isot ja pysyvät päälläni vain kun painan viisi kiloa enemmän mitä normaalisti. Kuten nyt.
Ajattelin ensin mukalukea tenttikirjaani, mutta Cosmo nyt vaan on hieman mediaseksikkäämpi tuossa naaman edessä.
Taustalla pilkottava paita on ostettu Tukholmasta ja pääsee varmasti täyteen loistoonsa joku toinen päivä, eilen käytin sitä vain tällaisena rentoilulunttuna.

 

Myy veti pienet mökötykset kun siivouksen ajaksi jouduin sortamaan tämän hänen rahi goes kiipeilypuu and labyrinttilinnake -rakennelmansa. Uudelleen kokoamisen jälkeen hän palasi kukkulan kuningattareksi, eikä liikahtanut pariin tuntiin.
Hyvin siivottu ku laitoin heti tuon lehdenkin sitten sille kuuluvalle paikalle, enkä minnekään hyllykköön sotkemaan. Järjestys ennen kaikkea!

Loppuun pientä halveksivaa katsetta.

Miesrintamalla hiiren hiljaista. Ei ole ketään kelle tekstata, ei ketään, kuka soittaisi, ei ketään, kenen vuoksi haluaisin pomppia kattoon ja huutaa jee.
Ehkä tämä tästä.
Onneksi äiti toi kämppääni minimunkkeja ja niitä on vielä puoli pussia jäljellä. Ei muuten ole enää puolen tunnin päästä.