Huomasin, että blogissani on kohta käynyt 200 000 kävijää! Jippijaijee! Täytynee kehitellä jotain spesiaalia sitten kun se täyttyy. Itseasiassa täytynee kehittää se pian, koska kiihtyvällä nopeudella lukijamäärät taas kasvaneet. Pelottavaa. Toivottavasti ilkeät Demi-teinit kiertävät minut jatkossakin kaukaa :( Kiltit Demi-teinit on tervetulleita.

Muotibloggailu jatkuu huonolaatuisilla kuvilla ja vajaalla termistöllä. Kävin tänään viimoisella "mediakasvattajana työelämässä "-luennolla ja päätin vetää päälleni viime viikolla ostetut H&M-paidat. Noita pitkähihaisia alupaitoja täytyy hankkia lisää, koska näillä leveyspiireillä ei talvella yksinkertaisesti pärjää vain yhdellä paidalla.

Fenii, tee jotain tuolle ilmeelle!

Rakastuin mummoni baskeriin viikonloppuna kun hänen luonaan vierailin ja yritin metsästää samanlaista ympäri Anttiloita ja Citymarketteja, mutta niitä ei enää myydä :( Lohdutukseksi ostin sitten tämän harmaan tapauksen ja kyllähän tämäkin menee, vaikkakin on liian ohut sitten kun tuo talvi pamahtaa päälle.

Niin ja kengistä unohdin ottaa kuvan. Enkä jaksa ottaa. Ne on tekomokkaiset mustat ja matalat nilkkurit, joissa on rusetti. Saatte kuvitella ulkomuodon. Mielikuvituksen kehittäminen ei mene koskaan hukkaan!

Tylsää puhua vaatteista. Puhutaan lopuksi vähän miehistä!

Sain naapurinpojalta söpöllä korealaispojalla varustetun postikortin sen jälkeen kun olin käynyt sanomassa keskellä yötä hänelle, että heidän "Ylösnousseet kaivosmiehet"-bileensä kuuluvat liian hyvin asuntooni. Sääli kun oma "tiukka  ja matalaääninen naapurintyttö"-asenteeni karisi kun oven avasikin yllättävän komia tapaus. Hymyileväksi piipitykseksihän se omalta osaltani meni, mutta toimi. :D Pääsin nukkumaan hiljaisuudessa ja sain pahoitteluviestin postilaatikkooni. Vois jatkossakin heittäytyä ilonpilaajaksi.

Nyt pitäisi alkaa kandia tekemään. Eihän sitä olekaan vielä kuin vuosi väkerretty :P