Ikisinkkuudesta Satumaailmaan OYJ on kehittänyt palvelunsa nyt täysin uudelle tasolle!

Enää sinun ei tarvitse odottaa kuukausia, tai edes viikkoja löytääksesi elämäsi naisen. Se voi tapahtua PÄIVISSÄ!

Ja mikä parasta: Sinun ei tarvitse edes tavata henkilökohtaisesti Feniitä tai Satua. Riittää, että tekstailet ja mesetät heidän kanssaan ja koet hetken aikaa lämpöisiä (ja hivenen epätoivoisia) tunteita heitä kohtaan.

JA KABUM!

Olet suhteessa.

Älä siis ohita uutta: DreamGirl Express -ohjelmaamme. Hinnaksi kelpaa hyvät naurut.

**
Kyllä. Eilen Kersantti Karoliina ilmoitti olevansa parisuhteessa :D AIVAN! Alle viikko sen jälkeen, kun hän kertoi olevansa ihastunut minuun ja päivä sen jälkeen, kun hän oli viimeksi lähetellyt minulle perverssejä viestejä. Asiaa hän kommentoi sanomalla "Tämä tuli minullekin aivan yllätykseni tänään".
Minun maaginen kosketukseni alkaa olla jo ihan käsittämättömässä kunnossa. Yksikään mies ei pysy sinkkuna kauaa sen jälkeen, kun päästää vetovoimani koskettamaan heidän energiakenttäänsä.


!!Fear me!! 

No, enempää en tuohon KooKoon ihmeveuhkaamiseen puutu. Jokainen varmasti osaa muutenkin aavistaa syvimmät aatokseni kyseiseen ihmiseen liittyen. (Pieni vinkki: L, O ja L)

Kävimme Sadun kanssa katsomassa Napapiirin sankarit -elokuvan, jossa allekirjoittanut tekee elokuvadebyyttinsä vilahtamalla ruudussa parin sekunnin ajan bikineissä. Tai itse asiassa naamani ja kroppani vilahtavat molemmat pari sekunttia, mutta molemmat eri aikoina. Sinänsä sääli, koska nyt, vuoden jälkeen tarkasteltuna, minulla oli ihan KILLERBODY tuolloin ja muistan, kuinka itse aattelin olevani vähän tuhti. Siis voi Jesus Bauer soikoon! Saisinko tuon kropan tällä itsetunnolla tänään, kiitos?! En halua edes tietää, mitä Fenii marraskuu-09 ajattelisi nykyisestä kuosistani. Ainakin sain uutta intoa raahata tämän levenneen keskivartaloni salille, että kehtais taas iskeä miehiä silleen oikeesti.

Elokuva oli LOISTAVA! Harvoin tulee naurettua noin paljon Suomi-komediaa katsoessa, koska minuun ei ole ikinä hirveästi iskenyt esim. Kummelit, Uunot tai Duudsonit. Tämän elokuvan musta ja tragikoominen sävy iski minun huumorintajuuni. Plussaa myös siitä, että vaikka alkoholi oli roolissa leffassa, niin sen käyttöä ja humalahuumoria ei todellakaan alleviivattu.
Ja mukavaahan se on kuunnella ihan kunnollista Lapin murretta. Harmittaa, ettei täällä Sodankylässä puhuta noin paljon hoon päälle. Siinä on jotain hyvin seksikästä, ja haluaisin itsekin kyetä iskemään miehiä ihanalla murthella.
Elokuvan juoni toki oli absurdi, mutta ei todellakaan niin ennalta-arvattava kuin ensin luulisi. Henkilöhahmoihin ehti kiintyä (<-tapahtuu harvoin komedioissa) ja kaikessa säälittävässä katkeruudessaan kaikista tuli myös pidettyä. Myös Pikku-Mikosta.

SUOSITTELEN!!!! 

No, sitten met menimmä paarhin. Ensimmäistä kertaa koskaan minulla taisi olla ponnari päässä. Normaalisti juhlin aina hiukset auki, koska niitä on ihanaa heilutella musiikin mukana ja koen, ettei kiinni olevat hiukset imartele isoa naamaani. Syytän ponnaria siitä, että olin flirttailevampi kuin koskaan, kutsuin kymmenpäistä miesseuruettamme karjamarkkinoiksi ja arvioin sonniemme elopainoa kutsumalla heitä syliini istumaan. Loppuillasta olinkin sitten vuodattanut kaiken vetovoimani jo itsestäni ja pääsin tanssimaan hitaita vain pahalta haisevan luurangon kanssa. Myöhemmin sorruin lähettämään TAAS muutaman HYVIN nolon tekstiviestin, joiden sisällöstä en vihjaa mitään, koska en halua muistaa niitä.

Ponnarit on saatanasta.


Toppi: Gina Tricot
Housut: Ei aavistustakaan
Kengät: Ihanat. Mekasta
Ponnari: En suosittele.
Kropan kuosi: Optinen harha

Tiedättekö, että minulla on tapana aina tanssiessani laulaa biisien mukana?
Tämän kuvan (ja tämän kuvan rumat sisarukset) nähtyäni lopetan tämän tavan. ASAP.