Nyt olen reilun kuukauden popsinut ravintolisiä ja pyrkinyt (huonolla menestyksellä) parantamaan ruokavaliotani muutenkin. On siis aika tarkistaa, mitä hiuksissani on tapahtunut, vai onko tapahtunut mitään! (Tänään siis kampaajalle, TAIVAAN KIITOS. Kattokaa mikä FLEDA)

Olen elänyt jo vuosia sellaisessa harhaluulossa, että minulla on suorat hiukset. Huomatkaa myös vuoden aikaan sopiva hiusväri: monipuolinen ruska. Siistit etenkin nuo vaaleat läikät tuossa keskellä päätä. Kivasti oma tukkani harrastaa liukuvärjäystä. Suoraan 70-luvulta.

Kasvua on siis tapahtunut sentin ja nähtävästi päänahkani oikea puoli osaa hyödyntää lisäravinnon tehokkaammin kuin vasen puoli. Tänään saan siis tasapitkät hiukset, jee :D

Täytynee ottaa kampaajan jälkeen taas uusi kuva, että saa uuden vertailukohteen. Ensiksi meinasin, etten napsaise latvoista yhtään pois, kun ei minulla kaksihaaraisia ole paljoakaan mutta siis... Oishan se kiva saada tasapitkä tukka.

ELI LYHYESTI: Hyvin hitaasti normaalisti kasvanut tukkani on kasvanut selkeästi ainakin sen sentin kuukaudessa. Mitään ihmeellistä nopeuskasvua ei ole siis tapahtunut, mutta jotain sentään. Seuraavan kerran leikkaan latvoja varmaan joulukuun tienoilla jos latvat kestää siihen asti. Silkkitipat käyttöön vuan.

 

EDIT:

Ja nykyinen hiusten pituus.

Kuten huomaatte, hiukseni ovat nyt pidemmät kuin ennen leikkaamista. Pure magic!

Vois jatkossakin alkaa panostaa hiusten suorana pitämiseen.

Livenä tämä ei väri ei ole näin radikaali, vaan jännästi vaalea päälyosa sulautuu tummempaan alaosaan. Alaosasta oli pakko tehdä tasaisemman värinen, koska siellä oli 5cm hiekanvaaleaa tyvikasvuani, 5cm paksu ihmeellinen punaruskearaita ja loput oli tuota ylemmissä kuvissa näkyvää sekamelsaväriä. Toisin sanoen: alaosa ei nyt vaalentunut oikeastaan ollenkaan, mutta hiukset on kuitenkin vaaleamman näköiset kuin aikaisemmin. Tästä hyvä taas jatkaa :) Ja ohan nää nyt nätit ku peilistä itseään tsiigailee <3 Sodankylän Tuccabajassa kävin ja Ninnu leikkasi.

Yritin ottaa myös naamakuvaa itsestäni uusilla hiuksillani, mutta onnistumisprosentti oli miinuksen puolella. Allaoleva on ainoa julkaisukelpoinen kuva, eikä sekään kelpaa Facebookiin asti. Julumaa!

 

Mission: sexy smile
Failed

Isonenäiset lukijani: Kuten huomaatte, tiukka yläviisto ei ainakaan luo illuusiota lyhyemmästä nenästä, mutta mitäs me siitä! Iso nenä on rikkaan ihmisen merkki (joku voisi kertoa sen myös pankkitililleni), joten ollaan vaan rohkeasti nenäkkäitä nokkamiehiä.

 

P.S. Kissana on gangsta-räppäri.