Push-upin puristelijat. Aivan.
Ymmärrän jollain tasolla sen, että humalainen mies saa päähänsä puristaa naisen persettä, mutta että kävellään naaman eteen ja otetaan tissistä kiinni vaatinee jo helevetinmoista humalatilaa ja uhkarohkeutta. Ehkä kyseessä oli itsemurhapommittaja? 
Luonnollisesti vasen käteni heilahti ja läpsäyttä häntä kevyesti olkapäähän, vaikka oikea käteni olisi halunnut tehdä jotain ihan muuta (esim. tarttua tiukasti kivekseen ja kiskaista sitä) mutta koska olin järkyttynyt ja rauhaa rakastava ihminen, niin tuo olkaan taputtelu sai riittää.

Ok, nyt on rintasyöpäkuukausi menossa, niin ehkä hän halusi vain suorittaa jokamiehen-mammografian, mutta enpä usko, että näiden Seppälän ihmerintsikoiden alta parhainkaan puristelija pattia löytää.

Pakko muutenkin nyt alkaa tosissaan syömään vähemmän ja liikkumaan enemmän, että pääsisi näistä tisseistä eroon. Oikeasti. Rasittavaa tanssiakin kun ryntäät tekee "bombom"-liikettä ja sheikatessa persposket sanoo "fläpätifläpäti". Ei kivaa.

Muuten ilta oli mukava. Tosin tissipaita kai teki sen, että sain enemmän miesten kosketuksia kuin koskaan aikaisemmin. Olin oikea "läähättävät lähentelijät"-magneetti. Jatkossa siis pysyn kiltisti säärien esittelyssä SexyBiatch-kengissäni ja pistän pian taas AA-kerhoon kuuluvat kultaseni visusti piiloon.

Mikä siinä on, kun tekee mieli puristella vieraita ihmisiä? 
Mie en tekis ikinä.


Vähän tosin saattaisin Thorkildsenin hauista hiiskittää jos baarissa hänet näkisin.