Mieleni minun tekevi kirjoittaa päämäärätöntä tekstiä ilman pointtia, häntää ja päätä. Vannon ja vakuutan, että seuraava tekstini on sitä itseään, eli käsittelen surkeita iskuyrityksia. Niitähän jokaisella meistä riittää!

Halusin kuitenkin tulla kertomaan, että tuo blogiini ilmestyvä ja leijuva "Deitille!"-mainos ei ole minun keksimä idea, enkä tiedä millä hemmetin oikeudella se päättää pamahtaa esille silloin kun sitä vähiten odottaa. Toki voisin maksaa siitä, että mainoksia ei tässä blogissa näkyisi lain, mutta no... Ehkäpä me yksi deitti-mainos kestetään. Kuhan ei suuremmaksi kasva!

Halusin kertoa myös sen, että näin viime yönä todella omituista unta. Siinä tanssin Antti Tuiskun parina Dancessa hiphoppia Nightwishin tahtiin. Aivan. Taustalla pauhasi The Poet and the Pendulum kappaleen keskivaiheella kuuluva orkesterimättö ja me heitimme voltteja ja olimme katu-uskottavia ja Tuisku myös pyöritti minua ilmassa. Se oli huikea yö! Olimme finaalissa ja toinen pari tanssi herkkää nykytanssia sellaisen biisin tahtiin, jossa laulettiin "I close my eyes, feeling small" ? 

En tiedä kumpi meistä voitti,  heräsin ennen sitä. :( Miksi unet aina loppuvat ihan väärissä kohdissa? Kerrankin yhdessä unessa sanottiin, että Se Oikea seisoo oven takana ja kun ryntäsin ovelle niin heräsin samalla kun riuhtaisin oven auki, enkä ehtinyt rekisteröidä Hänen kasvojaan. Jäätävän väärin.

Marimekon laukku on myös pelastettu. Pistävä haju siitä on kadonnut ja nykyään nostan kaikki arvokkaat tavarani pois lattialta kiltisti. Ehkä Myy halusi vain kertoa minulle, että olen liian sotkuisesti ja on aika parantaa tavat. Eihän tänne kehtaisi kutsua edes yllättäviä vieraitakaan. Itse asiassa kaipaan sitä, että joku vaan ilmoittaisi, että tulee käymään puolen tunnin sisällä. Silloin saa aina tehokkaasti tavarat järjestykseen.

Huomenna on kandini opponointi. Olen kirjoittanut huimat kahdeksan sivua tekstiä + kehittänyt kysymykset, jotka olen lähettänyt tutkimushenkilöille. En tajua millä ilveellä tämän saa kolmeenkymmeneen sivuun, mutta ehkäpä se tästä pikkuhiljaa.
Ja älkää mainitko sanaa "gradu". Miksi AMK:issa ei ollut mitään minulle? 

Ja miksi haaveilen väitöskirjasta? Eikö minulla ole mitään rajaa?

Mutta oishan se siistiä olla tohtori.

Joku kysyi opinnoistani: Opiskelen mediakasvatusta Lapin yliopistossa ja en tiedä lainkaan, mitä teen isona työkseni. Voin olla opettaja,  aikuisopettaja, kouluttaja, verkkokoulutuksen suunnittelija, joku suunnittelija, projektihommissa, asiantuntija ja ylempi toimimies. Niin, ja tutkija.
Tosin meikästähän tulee seksologi ja tohtori. Seksitohtori.
mmmm....
Sounds like a plan. Aattelin kans opiskella psykologiaa niin paljon, että saan psykologian aineopettajan pätevyyden. Eli opettajan pedagogiset on tarkoitus päästä suorittamaan jossain välissä.

 

 Pst. Jos asentaa Firefoxiin lisäasetuksena "block plus"-hommelin niin lakkaa tuo tekstin päälle ilmaantuva mainos näkymästä sekä tässä,että muissa Vuodatuksen blogeissa.
Itseäni ei mainokset haittaa PAITSI jos ne alkaa ängetä tekstin päälle kuin Iltasanomien verkkosivuilla konsanaan.