Hei sinä yksinäinen ja rakkautta vaille jäänyt mies! 

 


Oletko etsinyt Sitä Oikeaa baareista, kirjastoista, kassajonoista, zumba-tunneilta, puistoista, lenkkipoluilta ja kissanäyttelyistä mutta häntä ei vaan ole löytynyt? Oletko tosimiehen lailla yrittänyt olla itkemättä itseäsi yksinäiseen uneen, mutta epäonnistunut ja herännyt aamulla kostutettu tyyny poskesi alla?
 Kulutatko saunaillat ja jääkiekkokatselmukset lähinnä miettiessäsi, että miksi sinulla ei ole ketään, joka kieltäisi viettämästä aikaa poikain kanssa ja pakottaisi sinut jäämään sohvan nurkkaan ja ottamaan suihkunraikaan ja IkiOma naisen kainaloosi?*~*~*~*~! ÄLÄ MUREHDI !~*~*~*~*

 

Etsikkoaikasi voi olla nyt taakse jäänyttä elämää, koska Rakkauden ammattilaiset ja jokasään pieksemät Kikka-Kakkosinakin tunnetut Fenii ja Satu ovat perustaneet yrityksen juuri Sinua varten!

Ikisinkkuudesta Satumaailmaan OYJ on kehitetty auttamaan syrjäytyneitä ja naismaailmassa epäonnistuneita miehiä löytämään Sen Oikean jopa muutamassa kuukaudessa. Olemme hioneet parinlöytötekniikkamme huippuunsa laajoilla kenttätutkimuksillamme ja lopulta tulimme siihen lopputulokseen, että tehokkain keino auttaa miestä löytämään rakkaus on se, että autamme heitä ihan kädestä pitäen!

Kyllä! 
Kuulit oikein!

Nyt voit saavuttaa vakavan parisuhteen satunnaisilla illanvietoilla kiihkeiden sinkkutyttöjen kanssa!


Eikä siinä vielä kaikki!

Jos sinä olet yksi onnekkaista, niin saatat hyvinkin kyetä nostattamaan omaa alfa-uros -asennettasi sanomalla kauniille sinkkutytölle "Pahoittelen, mutta löysin toisen" ja muutaman kuukauden ajan saat nautiskella kun oman kullan lisäksi sinulla on myös ihkaoma Facebook-stalkkeri, joka myös katselee kaihoisasti perääsi silloin kun kohtaatte hämyisissä kuppiloissa.

Etkö usko? 

Lue ihmeessä alta muutaman tyytyväisen asiakkaan kommentit yrityksestämme ja tulet varmistumaan siitä, että tämä todella toimii!
Esimerkeiksi olemme valinneet sellaiset henkilöt, joihin kuka tahansa voi samaistua! Me emme suosi vain tiettyä mieslaatua, vaan onnistumme vakiinnuttamaan niin pelimiehen kuin mussukankin!

"Olin ollut täysin yksin jo useamman kuukauden ja epätoivo valtasi minut. Sattumalta törmäsin Ikisinkkuudesta Satumaailmaan -ilmoitukseen paikallisessa kuppilassa ja olin heti myytyä miestä! Tiesin, että nyt on minun vuoroni rakastua! Maksimoidakseni onnistumisen piiritin molempia firman omistajia ja kappas vain! Nyt sain vihdoinkin kävellä Paratiisiin oma kulta käsipuolessani ja sain vihdoinkin rohkeutta mennä myös laserleikkaukseen, että pääsin eroon silmälaseistani. Ja kaikki tämä alle puolessa vuodessa!"
-Smurffiina

"Olin kärsinyt jo pidemmän aikaa pelimiehen maineestani ja totta puhuakseni en välttämättä halunnut edes luopua siitä, mutta päätin silti yrittää Ikisinkkuudesta Satumaailmaan -ohjelmaa. En olisi ikinä uskonut, että kahdenkymmenenkahden päivän seurustelu Feniin kanssa auttaisi minua löytämään elämäni rakkauden viidessätoista päivässä (sori Fenii!)
Ikävä kyllä tämä rakkaus sammui parissa vuodessa, mutta firmasta jäi niin hyvät muistot, että päätin viime kesänä kokeilla uudestaan! Kävin Feniin kanssa muutaman kerran kahvilla ja PUM tapasin ihan uskomattoman ihanan naisen, jonka kanssa muutin vasta yhteen. SUOSITTELEN!"
- Herra Hiiri

"Minua on elämä potkinut päähän ihan urakalla hetkittäin ja olinkin jo hyvin depressiivinen ja vakavassa kaljanjuontikierteessä kun tapasin Sadun, joka suositteli minulle firmaansa nimeltä Ikisinkkuudesta Satumaailmaan. Olin menettänyt uskoni naisiin entisen akkani seurauksena, mutta Sadun vilpitön ja ymmärtävä puhe sai minut uskomaan, että jopa minulla on vielä jotain annettavaa vastakkaiselle sukupuolelle. Teinkin välittömästi puolen vuoden sopimuksen ja alkutakkuilujen jälkeen homma alkoi sujua varsin vauhdikkaasti! Hetkittäin olin jopa liiankin innostunut yhteistyöstämme ja erehdyin pitämään Satua tyttöystävänäni, jonka hän toki näpsäkän kipakasti korjasi. Puolen vuoden sopimuksen päätyttyä lähdinkin eräretkelle kaukaiselle paikkakunnalle, jossa silmäni kohtasivat kaltaiseni ja menetin sydämeni välittömästi. Olemme pitäneet yhtä jo useamman kuukauden ja olen todella onnellinen. Kiitos Satu!"
- ToheloSmurffi

"En oikeastaan halunnut edes vakiintua silloin kun törmäsin tähän kyseiseen firmaan. Kuitenkin päätin yrittää vaikka samalla naureskelin hieman.. Miten tämä voisi toimia, jos en edes halua mitään vakavaa suhdetta? Toistelin tätä myös Feniille tapaamisiemme yhteydessä, mutta hän tyytyi vain salaperäisesti myhäilemään "Niinpä niin..." Fenii irtisanoi sopimuksemme ennen määräajan päättymistä ja olin jo valmis haastamaan firman oikeuteen, kunnes muutaman viikon kuluttua kohtasinkin elämäni naisen. Olemme pitäneet yhtä ja useamman vuoden ja loppua ei näy. Kiitos Ikisinkkuudesta Satumaailmaan! En olisi koskaan uskonut saavuttavani tällaista onnea."
- Rekkamies.

"Itse asiassa serkkuni silloinen poikaystävä suositteli minulle tätä palvelua sen jälkeen kun hänen sopimusjaksonsa oli päättynyt Feniin kanssa. Nappasin välittömästi hänen yhteystietonsa ja aloitin kahdenkymmenenkahdeksan päivän teho-ohjelman. Tuloksia tuli ja koinkin intohimoisen ja suhteellisen onnellisen suhteen kauniin naisen kanssa pian ohjelman päätyttyä. Olin kuitenkin niin tyytyväinen tuloksiin, että parin vuoden kuluttua päätin lähteä mukaan vajaan vuoden intensiivikurssille, johon kuului hetkittäin viikon mittaisia majoituksia All-Included -IkisinkkuHostellissa. Eipä aikaakaan kun kohtasin elämäni entisen suuren rakkauden, josta tuli myös nykyinen suuri rakkaus. Nyt meillä on perhe ja olen hyvin kiitollinen Feniille, kun hän näytti suunnan, johon minun kannattaisi suunnistaa!"
- Herra X (sivulauseessa myös Mörrin tarina)

Älä enää aikaile! Vaan tartu tiukasti näppäimistöön ja näppäile maili osoitteeseen ikisinkku@satumaailma.com niin voimme sopia juuri Sinun tarpeitasi vastaavan ohjelman.

Esimerkkiohjelmia:


Yhtä naista rikkaammaksi alle 30 päivässä!

Feniin kehittämä huippusuosittu intensiivinen teho-ohjelma kiireisille miehille! Takaamme, että elämässäsi tapahtuu mullistuksia ennen kuin kuukausi on kulunut!

Parin illan onnesta kestävään rakkauteen!

Tapaile joko Feniitä tai Satua silloin tällöin muutaman kuukauden ajan ja pian eteesi lakoaa varteenotettavia seurustelukumppaneita! Et kadu!

Löydä itsesi! -projekti

Etkö ole varma mitä elämältäsi haluat tai  mihin oikeastaan  tunnet vetoa? Satumainen Satumme auttaa Sinua löytämään suunnan elämällesi ja huomaamaan sen, mitä todella olet. Parhaimmassa tapauksessa hänen kauttaan löydät naisen, jonka vuoksi olet valmis luopumaan jopa Jallusta! Onko se pullo tai lehti, se riippuu sinusta!

Hinnat luokitellaan tapauskohtauksesta. Fazerin sinisellä hoituu muutama hoitokerta, pitkäkestoisemmat kurssit vaativat jo kolhitun ipodin hankkimista.


HUOM! MITÄ LYHEMPI OLET, SEN NOPEAMMIN SYNTYY TULOKSIA!


Peace and love! Sillä nyt sitä riittää myös Sinulle!