Sillä kaikki miehet ovat kadonneet viime yönä kuin tuhka tuuleen!

Me hengailimme paikallisissa kuppiloissa puoli yhteen, ja emme nähneet AINUTTAKAAN varteenotettavaa äijänkörilästä paikan päällä. Kaikki miehet ovat vetäneet pyssyt olalle ja painuneet pöpelikköön odottamaan aamuhämärää ja kaikki hiiret ovat vetäytyneet muka "jonnekin tärkeään paikkaan", koska heille oltaisiin vain naureskeltu jos olisivat tänä pyhänä yönä piipahtaneet kuppilassa.

Nyt se on se aika vuodesta. Kaikki tosiäijät katoavat asfalttiviidakoista ja loput miehet ovat mukamas-metsällä. Niin, ja nynnyt opiskelee tai käy töissä, koska eivät keksi tarpeeksi hyviä syitä sairauslomille.

Mutta oli kyllä TYLSÄÄ eilen. Emme olleet henkisesti täysin valmistautuneet pitämään upeaa naisten tanssi-iltaa, vaan halusimme kokea pientä flirttailua. Puolenyön aikaan kävi selväksi, että tänään voi flirttailla lähinnä baarimikoille ja portsareille ja se ei riitä.

Onneksi meillä on nyt kaksi viikkoa aikaa valmistautua mentaalitasolla pitkän linjan tyttöjen iltaan, kun jään kissavahdiksi tänne Lapin korpimaille ja Satu tulee seurakseni. Silloin pidämme hauskaa jopa ilman miehiä. (ei, edellinen lause ei sisällä mitään kaksimielestä vihjettä tyttöjen välisestä ystävyydestä, exiemme suureksi harmiksi.)

Yli kuukausi sitten sanoin eräälle miehelle, että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa, vinks. Viime yönä sitten tuli vastaus, jossa mies kertoi pohtineensa ehdotustani ja tullut siihen tulokseen, että olisihan se kyllä kivaa nähdä, vinks.

Saamarin hidas tekstailupeukalo noilla etelän pienillä nokipojilla. Tarviiko edes erikseen mainita, että kyseinen uros on auttamattomasti myöhässä?

Lopuksi ilmoitusluontoinen asia:

Palvelukseen halutaan palkata leikittäjä myöhäisillan ja aamuyön tunneiksi. Nykyinen työntekijä on täysin hyödytön mato, joka vain makaa jopa kymmenen tuntia vuorokauden jännittävimpinä aikana. Toivon, että olet energinen, sulavasti vaaniva, hyvä nakkelemaan kuittipalloa ja osaat laukkoa äänettömästi perässäni kerrostaloni käytävillä.
 -Myy


Huom. Nokipojalla en viittaa rasistisesti tummaihoiseen ihmiseen, vaan mieheen, joka mahtuisi Joulupukkiakin helpommin piippuun kuin piippuun.