Olen hidas ihminen nähtävästi, kun kirjoitan lauantaista keskiviikkona, mutta minkäs teet jos ei sormia näpytytä. :P Aziaan!

Illan asu
Kengät: Mekka
Legginssit: Gina Tricot
Paita: Gina Tricot
Vyö: Seppälä
Käden asento: Antivogue
Laukku: Seppälästä (valkea, ei näy kuvassa)
 

Lähdimme matkaan tarkoituksena viettää ihan rehellinen tyttöjen ilta, mutta normaalista poiketen päätimme olla tänään hieman normaalimpia mukavampia miehille, emmekä muristen karkoittaisi heitä. Teoriani on, että jos on mukava myös Ei-Inspaa -miehille, niin myös Inspaa-miehet innostuvat, kun näkevät, että "kas, tuossa on nähtävästi hyvin suosittu naarasyksilö".


Kiihkeä kissanainen Indo-Kiinasta

Illan baarikierros oli Sodankyläläisittäin perinteinen Ropsu-Repsu-Partsu ja lähes aina tilaankin kaikissa paikoissa samat juomat (Roope= PelkkäBattery, Reponen=Vettä, Vissyä, Paradise=AnanasJaffa, Vettä) Alkoi kieltämättä jo hieman naurattaa Roopessa viidettäkymmenettä kertaa tilata samaa juotavaa samalta baarimikolta. Voisin joskus repäistä ja vaihtaa batteryn kokikseen.
Anyhow, menimme nurkkapöytään Sadun kanssa vaihtamaan mieskuulumiset. Emme olleet livenä nähty herran elämään (sitten perjantain) ja asiaa luonnollisesti oli ehtinyt kertyä. Tai no itse kärsin Pax Singletasta, eli ei miehiä täällä, mutta Satu elää "Mistä näitä smurffeja oikein tulee?"-aikakautta, niin hänellä oli sitten asiaa minunkin edestäni.

 

Teoriani mukavuudesta sai varmistusta, kun noin viisi minuuttia istuttuaemme paikallinen mies pyysi meitä liittymään heidän seuraansa heittelemään tikkaa. Sanoimme tulevamme myöhemmin, kun oli juttu vielä kesken. Siitä viisi minuuttia, niin omituista murretta puhuva (turkua, selvisi myöhemmin) mies samasta seurueesta tuli ruinaamaan meitä matkaamme. Sanoimme jälleen, että myöhemmin, jahka ollaan ensiksi perusmiehet saatu käsiteltyä. Ja sitten olikin aika kerätä itsestään kaikki mukavuus ja mennä reippaasti juttelemaan Ei-Inspaa-miehille.


Syy, miksi naiset haluavat valot pois.
 

Ja kannatti mennä, sillä hauskaa oli! Toki tieten alussa homma meinasi välittämösti karahtaa kiville, koska eräs mies kysyi meiltä: "Ootatteko te?" 
Tyrmistyneenä vilkaisin ensin mahaani, sen jälkeen miestä ja ilmeeni alkoi varmaan muuttua mukavasta naisesta ilkeäksi noidaksi, mutta onneksi huomasin pyytää miestä toistamaan kysymyksensä, ja sehän olikin "Otatteko te (jotain)?" Nainen kai tunnetusti kuulee vähän mitä sattuu....
Turusta eksoottiseen Sodankylään saapunut mies ihmetteli, että miten jaksoimme puhua miehistä niin kauan ennen kuin tulimme, ja mainitsi vielä, että eihän miehistä saa aina ilkeästi puhua. Kieltäydyimme kommentoimasta.


Yritys hyvä, onnistuminen ei.

Ei-Inspaa-seurue oli todella hauskaa! Toki mukana oli samana päivänä eronnut mies, joka meinasi alkaa itkeä, kun onnittelen häntä kuullessani hänen erouutisensa. Toki voisin joskus harkita tilannetajuni kehittämistä, mutta ei aina voi onnistua. Humaltuessaan tämä punakääpiö (vastaeronneen saama lempinimi) alkoikin sitten kiivaasti pohtia sitä, että miksi naiset saavat suudella toisiaan, mutta miehet olis sitten niinku gay. Sadun kanssa toivottiin, että kyseiseen lauseeseen ei sisältynyt mitään rivienvälitoivetta...


"Lipaise pilliä seksikkäästi" ei myöskään onnistunut. Liian hauskaa oli :(

Hylkäsimme Ei-Inspaa -seurueen ja suuntasimme Repsuun viettämään karaokeiltamia. Kyytiä saivat jälleen sekä Souvarit, että Matti ja Teppo. Olen kai syntynyt iskelmälaulajaksi, sillä en ole vielä törmännyt yhteenkään pop-biisiin, jonka kehtaisin ihmisten ilmoilla kiekaista.
Toki Sadun kanssa vedimme myös bravuurimme "Sukkula Venukseen!" ja nykyään meitä voi kutsua nimellä Kikka-Kakkoset! (jonka Sadun häiriintyneet korvat käänsivät muotoon "Tiukat Kakkoset")
Hauskaa oli myös silloin kun kävin toivomassa Matin ja Tepon biisiä ja karaokekopin reunuksissa roikkui pahasti humalainen nainen, joka suorastaan hihkui riemusta kun karjaisin karaoke-emännälle "Minä rakastan sua" ja sanoi, että olenpa minä ihana tyttö kun noin nätisti puhun työntekijöille. Lisää intoa hän sai, kun seuraavaksi kävin toivomassa itselleni biisiä "Sinua, sinua rakastan".


Mikä se on, kun hiukset eivät pysy niinkuin niiden pitäisi pysyä? Sarjassamme: "Halusin olla teinitupeerattu, mutta päädyinkin riepuroikkujaksi"

Ettei illasta ainakaan tyttörakkaus puuttuisi, niin keski-ikäinen nainen kinusi meitä tanssimaan Stellan Piste -kappaleen tahtiin. Emme intoutuneet kuitenkaan, koska halusimme pyhittää tuon laulun tunteella laulamiseen pöydästämme.


Hiiri pesi hiuksiini tanssilattialla.

Sitten olikin aika vetäytyä alakertaan, jossa oli... ei mitään. :( Tanssiminen oli hankalaa, koska olin vetänyt edellisenä päivänä tyrmäävän "kiinteä ja muodokas"-jumppa-DVD:n, joka koostuu kymmenisti kyykkäyksistä. Olen kai päässyt jo siihen kuntoon, että jopa oman painon käyttäminen vastuksena on liikaa reisirievuilleni ja kävelin korkkareillani huonommin kuin huonoin Huippumalli Haussa -kisaaja.

Olisi voinut aikaisemminkin jo uskoa, ettei tämä ole "The Sexy Bitch"-ilta.

Illan kohokohta (tai oikeastaan murheenkryyni) oli huomata, että Smurffiina oli löytänyt rinnalleen naisen. Hoimme sitten ahkerasti, että joskus ME tullaan baariin poikaystävien kanssa, ja sitten NUO tuijottaa meitä järkyttyneinä. Ettäs tiiätte. Someday.. Someway... Someone. Hopefully :P

Kuskasin Sadun kotiin ja palasin hetkeksi takaisin baariin juttelemaan kaveripoikani Pimpsan kanssa (kyllä, minulla on lupa tuohon lempinimeen. En ole varma, että onko se Pimpsa, PimPsa, PimpSa, vai PIMPsa?) Anyhow, Pimpsan mielestä minun naapuriini on muuttanut oikea laatu-uros. Kieltämättä olen hieman ovisilmästä käytävää sillä silmällä silmäillyt, mutta vielä hän ei ole eteeni sattunut. Ehkäpä sattumalta häneen törmäisin tässä kuussa kun vihdoin pääsen Rovaniemelle asettumaan!


Joskus rakkaus kenkiä kohtaan on suurempi kuin kengät itse <3

Olen nyt parhaillani flunssassa. Luonnollisesti viimeisellä lomaviikolla (jonka käytän mm. tenttiin lukemiseen, koska tentti on ekalla kouluviikolla) sairastun ja paranen sitten sopivasti ennen ensimmäisiä luentoja. Olenpa tunnollinen.