Eli päätin nyt tarttua härkää sarvista (eli itseäni hiuksista) ja todella pyrkiä saamaan lisää pituutta, tuuheutta, elinvoimaa ja siinä sivussa myös vahvistamaan kynsiäni ja parantamaan ihoni laatua. Reippaasti siis kävelin apteekkiin ja painelin suoraan eläimille tarkoitettujen lääkkeiden vuoksi ja pohdiskelin siinä työntekijän kanssa, että olisikohan biorion hyvä valinta. Tuttu farmaseutti kysyi, että onko Myy huonossa karvassa. Vastasin, että ei ole, mutta minä olen.
Päädyin kuitenkin näin aluksi ihan ihmisille suunnattuun valmisteeseen (Piimax, sisältää mm. sinkkiä, biotiinia, piitä ja kalsiumia) ja syön tätä nyt reilun kolmen kuukauden kuurin ja katson, mitä tämä tekee hiuksilleni ja iholleni. Hiukseni ovat nyt maksimipituudessaan (eli tätä pidemmäksi eivät itsekseen kasva), mutta OSALLA ihmisistä biotiinia sisältävät tuotteet auttavat hiuksia kasvamaan "yli" maksimipituutensa ja samalla siis pistävät kynnet kuntoon ja ihon hehkeäksi. Osalla taas ei ole mitään vaikutusta.

Äitini käytti tuota eläinten Biorionia, ja hänelle sillä ei ollut mitään vaikutusta. Netin keskustelupalstoja lukemalla tosin huomaa, että osalle apua on ollut nimenomaan näistä eläinlääkkeistä, koska niissä on enemmän biotiinia (Tässä piimaxissa 45mikrogrammaa, biorionissa muistaakseni 5grammaa). Eli jos Piimax ei tee mitään ihmeellisimpiä, niin alan popsia samoja pillereitä Myyn kanssa.

Anyhow, tässä hiusteni alkutilanne (raitapaita päällä, helpottaa "mittaamista" :D)

Hiukseni ovat tasamittaiset, omaan vaan kivoja pyörteitä vasemmalla puolella, niin antaa vaikutelman huonosta kampaajakokemuksesta :D Toisaalta oikealla puolella minulla on enemmän hiuksia, niin ehkä siksikin se puoli näyttää pidemmältä. Tsiisus. En ole myöskään kaljuuntumassa.  Ja joo, harjasin hiukseni ennen kuvanottoa, mutta ne pyörteet, ne pyörteet.
Vois mennä salille hankkimaan lisää massaa hartioihin. Alan näyttää jo naiselta takaapäin katsottuna +_o

Menen kampaajalle vasta tuossa lokakuun puolella vaikka pitää jo sinnillä jatkaa tällä hiusvärillä. Kuitenkin kun tarkoitus on vaalentaa ja kasvattaa lettiä, niin pyrin pitämään värjäysvälit pitkinä ja hiukseni mahdollisimman hyvässä kunnossa. Ensimmäisen vertauskuvan otan ennen kampaajalle menoa, koska siellä varmaan napsautan latvoista sentin pari pois jos latvat ovat kampaajan mielestä sen tarpeessa.


TOIM. HUOM. Alun lauseesta " ja todella pyrkiä saamaan lisää pituutta, tuuheutta, elinvoimaa ja siinä sivussa myös vahvistamaan kynsiäni ja parantamaan ihoni laatua" puuttuu sana "hiuksiini". Ei sillä, etten haluaisi saada lisää pituutta, tuuheutta ja elinvoimaa itselleni mys muuten.