Syksy on virallisesti tullut ja kesä 2010 eletty! On siis aika pistää Reginan horoskooppi syyniin ja katsoa mikä osui ja mikä upposi ;)

Tunnerintamalla: Tunteesi ovat vahvat, etkä epäröi tunnustaa niitä. Tulet saamaan myös vastakaikua, mutta kaikki ei tule kuitenkaan menemään aivan suunnitelmiesi mukaisesti. Silloin on tärkeää osata sopeutua.
(No kyllä oikeastaan. "Se oli sitten viimeinen kerta" olikin aina neljänneksi viimeinen ja sopeutusmiskyky koetuksella. Toisaalta hyvin epämääräinen ja helposti sovellettava lausahdus)

Erotiikassa: Itseluttamuksesi ja eroottinen minäsi vahvistuvat, kun opit hyväksymään kehosi virheineen kaikkineen. Apuna tässä on kumppani, joka ei säästele kehujaan.
(Kyllä!)

Vapaa-ajalla: Ystäväsi osoittautuvat entistä tärkeämmiksi ja jopa henkireiäksi, kun rakkausasioissa tulee murkia matkaan ja kaipaat etäisyyttä. Heillä on myös hyviä neuvoja, joiden avulla asiat saadaan raiteilleen.
(No siis luonnollisesti KYLLÄ. Ei tähän horoskooppia tarvitsisi :D Molemmilla sinkkukesä täynnä ärsyttäviä Smurffimiehiä <3)

Uusi tuttavuus: Skorpioni  (Ei)
Luottohenkilö: Kauris (KYLLÄ siinä mielessä, että salaisuuteni pysyy hänellä varmasti)
Sydämentykytyksiä: Leijona (Helvetillistä ärsytytystä, eli kyllä)
Kiihkoa: Kaksosen kanssa (Ei. PERKELE. Me want!)
Jotain vakampaa: toisen härän kanssa (Ei :D)

Sinussa viehättää: nautinnonhaluinen persoonallisuutesi, jonka kanssa tavallinen koti.iltakin voi muuttua aistinautintojen riemujuhlaksi.
(No siis kyllä, kyllä :D)

Parantamisen varaa: on pitkävihaisuudessasi. Murjottaminen ja mykkäkoulu eivät edistä riitojen ratkaisemista, joten opettele myöntymään ja sovittelemaan. 
(EI! En ole kesällä ollut riidoissa kenenkään kanssa)

Panosta erityisesti: erotiikkaan, sillä tulet löytämään uusia puolia itsestäsi, jos vaan uskallat antautua kokonaan.
(Nojaa, samaa, samaa. Eli epävarma ei?)

Ikimuistoisia tilanteita: elokuinen rakkaudentunnustus, joka vahvistaa  sitä tunnetta, joka sinulla on ollut ji pitkään. Etäisyyttä arkeen tuovat ystävät, jotka ovat valmiita lähtemän kanssasi vaikka toiselle puolelle Suomea, jos se tuntuu sillä hetkellä hyvältä.
(No elokuussa lähetin sähköpostilla, jossa sanoin "minä rakastan silakkalaatikkoa", eli kyllä. Eteläisin paikka, jossa kesällä kävin oli Rovaniemi :P, eli siihen ei.)

Tilaisuus oppia: avautuu, kun ymmärrät, ettei jotakin toimimatonta tapaa kannata jatkaa loputtomiin. Jos tulevaisuus ei näytä lupaavalta, vaihda sen suuntaa. 
(Kyllä :P En tuhlaa aikaani vääriin miehiin!)

Ilahduttavin sattuma: tunteittesi kohde yllättää sinut loppukesästä tavalla, josta olet haaveillut. Luvassa on sekä romantiikan- että intohimontäyteinen ilta. 
(No ei ole pahemmin loppukesällä romantiikkaa herunut, eli ei! Toisaalta Lapissa loppukesä alkaa heinäkuussa, eli ehkä KYLLÄ?)

Yllätyt: Hemmotteluhetkestä
(Kyllä! Yllätyin suuresti, kun menin Suvi-Tuulen luokse ja hän tarjosi minulle jäätelöä mansikoilla ja viinirypäleillä. Ei kuulosta ehkä paljolta, mutta kukaan mies ei aiemmin ole KOSKAAN yllättänyt minua herkuilla)
Innostut: uudesta kesäisestä harrastuksesta (Zumbasta, kyllä)
Varo: toimasta sydämesi äänen vastaisesti. (En ole toiminut, eli kai kyllä?)

Kuumia hetkiä: on tiedossa erityisesti teille kahdelle varatulla kesäretkellä.(ei.)
Mieleenpainuvaa: kehut, joita saat ulkomuodostasi(kyllä)
Oleellista tässä kesässä: hyviin hetkiin keskittyminen. (Kyllä)
Kesän ihanin hetki: Sylissä herääminen aamuauringon säteisiin
(Miten määritellään aamuaurinko paikassa, jossa aurinko ei laske kesäisin? en tiedä :D)
Kesän jälkeen: tiedä vastauksen sydämesi kysymykseen

.

(kyllä. Ja vastaus siihen on, ei:( )