...Koen huonoa omaatuntoa blogatessani, koska sekin kirjoitusaika pitäisi antaa mieluummin kandille tai tenttimuistiinpanojen tekemiseen tai tieteelliselle kirjoittamiselle tai luentopäiväkirjalle tai venäjän läksyille.

..Taidan lopettaa venäjänja käydä kurssit ensi vuonna, koska syksyn tavoite on kuitenkin saada kandin paperit mahd. hyvälle mallille, eikä oppia puhumaan seksikkäästi.

...Minut puhallutettiin tänään ensimmäistä kertaa! Puhalluttamassa oli neljä eri poliisia ja tietenkin minun kohdalle sattui se vanha ja harmaa. Mieluummin olisin puhaltanut jonkun nuoremman pilliin.

...Opin tekemään puoliksi hyvän espanjalaisen nutturan. Rok!

...Opiskelen maailman parhaassa yliopistossa. Söin juuri yliopistolounaaksi poropiirasta salaattipedillä. Mitä teillä syödään?

...Myy vain sotkee, ei suostu millään imuroimaan. Ihan turha kämppis.

...Taloyhtiöni lähisalin monitoimevehje on tuusannuuskana, ja koen suurta ahdistusta kun en voi tehdä ylätalja ENKÄ alatalja liikkeitä. Tarjolla on vain käsipainoja ja levytankoja ja niihin painoja. Äijjää.

...Myimme Sadun kanssa tavaraa kirppiksellä ja myivät huonosti. Not good!

...Rakastan Rovaniemen korkakoulujen Sporttipassia, pääsen ilmaiseksi/puoli-ilmaiseksi liikkumaan monipuolisesti melkein minne vaan viitenä päivänä viikossa ja hintaa 25€/lukuVUOSI.

...Pohdin syitä sinkkuudelleni TAAS, siitä myöhemmin lisää.

...Olen oppinut flirttailemaan myös mukavuusalueeni ulkopuolella oleville miehille.

...Olen jostain syystä alkanut pitää parrakkaita miehiä ihan sairaan kuumina.

...Mr. Santa <3

...Lupaan aktivoitua blogini kanssa, nyt vaan on oikeasti todella tylsää miesnaisihmissuhdesinkkuusrintamalla. En muista, koska viimeksi tekstasin miehelle, joka on joku muu kuin kaveripoika. En muista enää, miltä testosteroni tuoksuu. En muista enää, miltä tuntui olla epätoivoisesti miehenkaipuussa, sillä elän harvinaisen pitkää Pax Singleta aikaa, enkä siis osaa valittaakaan miehistä tai sinkkuudesta, koska olen hyvin Zen sisäisesti. Toisaalta voisin tehdä pohtivamman postauksen tästä Zen-olotilasta, koska tämä on loppujen lopuksi hyvin harvinaista :P

... Olen ollut yli kolme ja puoli vuotta sinkkuna. Ehkä olen alitajuisesti luopunut toivosta ja siksi sisälleni on laskeutunut hiljainen rauha?