Grillasimme lauantaina parin kaverin kesken ja samalla haistatimme Miska-kissalle kissanminttua. Kovaa olikin se pyöriminen ja MELKEIN sain ikuistettua parhaat palat videolle.

 

 

 

Koska Miska on mies (ja vielä karvainen sellainen) niin söpöily loppuu HETI kun vedetään videokamerakännykkä kehiin. JUMALAUTA!

No, toinen yritys. Tässä otin muka kännykän lähtövalmiuteen aloittaakseni kuvauksen heti kun Miskan Mami nakkaa Miskalle lisää minttua. Blondi kun olen niin käynnistinkin kuvauksen ennen kuin piti ja sammutin sen sitten kun se piti aloittaa.

 

Kolmas kerta todensanoo! Alku oli jälleen hivenen pettymys, koska Miska huomasi tassussaan likatahran. Onneksi Miskan Mami ojensi auttavan kätensä, ja näin poika saatiin "huumattua" niin pitkäksi aikaa, että jonkunlaista pyörimismateriaalia saatiin tallennettua.

 Ihana, sinisilmäinen karvakasa <3 Rotunsa on ragdoll, eli räsynukke. Munaton, mutta silti niin kovin maskuliininen kissukka. 

Taidan hokea sanoja "No" ja "Niin" vähän turhan usein.

HUOM. Arvonta päättyykin tänä sunnuntaina 22.8. kello 12.00, koska maanantaina joudun veuhkaamaan yliopistolla ja sitten suoraan Rovaniemeltä Sodankylään, katsomaan AVATARIA. Kyllä, nyt kun meillä on 3D-teatteri, niin tuokin kassamagneetti käväisee täällä ja pakkohan se on nähdä :)