Huomasin tässä jokin aika sitten, että minulla on useampaakin kirjaa kaksi kappaletta ja koska niistä kaksi käsittelee miehiä ja naisia tai miehiä ja kissoja niin päätinkin laittaa ne tänne arvottavaksi. :)

John Grayn "miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta" löytyy minulta sekä pokkarina, että kirjaversiona ja kovakantisen pidän itselläni.

Takakansi:
"Paranna parisuhdettasi ja löydä partnerisi kanssa yhteinen kieli
Joskus tuntuu siltä, että miehet ja naiset ovat kuin eri planeetoilta - he ajattelevat, tuntevat ja puhuvat aivain eri tavoin.
John Grayn kirja on käänteentekevä parisuhdeopas. Se kertoo yksityiskohtaisesti mistä miesten ja naisten ristiriidat syntyvät ja miten ne nakertavat onneamme. Mutta ei hätää: kirja neuvoo myös miten voimme ratkaista ongelmat käytännössä. Kun oivallamme miesten ja naisten eroavaisuudet, ymärrämme paremmin toisiamme ja voimme nauttia täysillä avioliitosta tai kumppanuudesta. "


Tämän kirjan ansiosta myös ymmärtää myös Bridget Jonesissa käytetyn termin "marsilainen kuminauha".
Kirja on siis ihan tosissaan kirjoitettu parisuhdeopas ja varmasti osittain myös hyödyllinen, mutta kyllä tähän on hetkittäin pakko suhtautua myös huumorilla, sillä ei me nyt NÄIN erilaisia olla kuitenkaan.

*****

Miksi kissat ovat parempia kuin miehet on Beverly Guhlin tekemä sarjakuvamainen kirjanen kissojen paremmuudesta miehiin verrattuna. Noin Sadan sivun kirjanen koostuu lauseista ja lausetta vastaavista piirroksista.

Arvontaan osallistuminen on helppoa (huom. kirjat arvotaan erikseen, äärimmäisen hyvällä tuurilla saattaa voittaa molemmat)

1) Kommentoi tähän kirjoitukseen haluamallasi tavalla.
2) käytä nimimerkkiä tai ainakin mainitse SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI niin saan sinut helposti kiinni sitten jos voitat.
3) Ilmoita kumman kirjan haluaisit vai kelpaako kumpi tahansa.
4) Voit tuplata arpalippusi mainitsemalla tästä arvonnasta omassa blogissasi (ja mainitsemalla minulle, että mainitset tästä blogissasi of course)

P.S. Ei ole yhtään noloa sitten jos miehen kaapista löytyy Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta -kirja, eli miehetkin voivat osallistua hyvinkin.

Osallistumisaikaa 23.8.2010 kello 12:00 asti. :)