Ihana Timo Turunen nappaa yleisöstä tytön lavalle ja osoittaa hänelle niin ihanan laulun. <3 Näin sitä naisia hurmataan! Humalassa karaokessa vedetyt Kotiviinit ei kyllä paljon peittoja liikauta (kuten Satu asian ilmaisi) mutta tällainen nostaisi tipan mahdollisesti jopa minun kyynisiin silmäkulmiini. En tosin ole varma meinaako tyvärtä itkettää jännityksestä vai liikutuksesta, mutta anyhow.

Tästä tulikin mieleeni, että aloin kerran itkeä joulunäytelmässä, kun minulta tippui kenkä jalasta siellä lavalla. :( Onneksi kengälle ei käynyt kuinkaan, mutta säikähdin pahasti. Olin siis eskarissa.

Kengistä puheenollen. Ostin ensi kesäksi alennusmyynnistä ensi kesäksi valmiiksi tällaiset tallustelukengät:

Mukavaa tallustella kesäkengissä, joilla lukee isolla Marco Tozzi... Mutta no, huomasin, että tuon saa raapustettua pois tuosta. Menossa mukana uusi huivi syksyn varalle. Tarkoitus oli ostaa vaaleanpunainen, koska se väri sopisi uuteen harmaaseen syystakkiini, mutta jostain syystä tartuin tähän ihmeelliseen vauvamaiseen pastellinvihreään ja sehän sopi väritykseeni pelottavankin hyvin. Värianalyytikko sanoikin, että pastellisävyt sopivat minulle, mutten uskonut häntä silloin kaksi vuotta sitten. Nyt on pakko uskoa. (Väri ei siis vaaleansininen, kuten kuva antaa ymmärtää)

Viime perjantaina käytiin taas vaihteeksi Paratiisissa. Sadun kaverimiehiä oli käymässä ja näytettiin heille mm. se, kuinka Lapin tytöt saavat kantakapakan asiakkaat liekkeihin laulamalla Kikan Sukkula Venukseen biisin. Upposi yleisöön hieman paremmin kuin äijäkaksikon vetämä "kotiviini".

Naama oli sensuroinnin arvoinen, vaan enpä hirveästi kyllä viehäty jäätelömassustanikaan :D Mutta hei, jalat näyttää kohtuuttoman kuumilta (pahoittelen omahyväisyyttäni)

Päällä: 
Mekko: Gina Tricot (Tässä mekossa ihana pitsiselkä, mutta siitä ei hoksattu ottaa hyvää kuvaa)
Kengät: huuto.net
Korvakorut: Gina Tricot (nekään ei tosin näy tässä)
Korut: Nomination, toisessa kädessä Seppälästä. Nekään ei tosin näy tässä. 

Mutta tässä näkyy sekä käsikorut (jotenkin), että korvakorut! (jotenkuten) Tässä näkyy myös se, ettei sisäkajalit taida olla meikäläisen juttu. Meen auttamattomasti kettumaisen näköiseksi ihmiseksi, jolla väsyttää 24/7. Kettuvampyyri? Osasyynä mahdollisesti myös hivenen sopimattoman väriset hiukset. Enpä malta ootella, että on taas varaa pyörähtää kampaajalla vaalentumassa ja viilentymässä.

Ah, ollapa taas 16-vuotias ja täysin rypytön teinixi <3

Tänä perjantaina mennään Sadun kanssa katsomaan sisko tahtoisin jäädä -elokuva ja jälleen Paratiisiin. Sadun ilta oli aika x-files -tyyliin yllättävä, omani mukavan miehetön. Saa nähdä mitä tämä paikkakunta tuo eteeni tällä viikolla.