Perustin kakkosblogin (tai no, rehellisen pikkusisko-blogin Ikisinkulle), jossa kerron vähän rehellisemmin ja avoimemmin siitä missä mennään ja miltä tuntuu. :) Ranteeni ei anna minun pitää vuodatus-päiväkirjaa lyijykynällä, joten alan pitää sen tapaista täällä.

Kyseinen blogi on salasanan takana. Salasanan annan harvoille ja valituille (ja hyvästä syystä) joten jos haluat päästä lukemaan kulissien takaisia tapahtumia niin lähetä minulle sähköpostia ikisinkku@gmail.com ja pyydä sitä.

Kuitenkin ehtoja luonnollisesti on:

*Toivottavasti emme tunne live-maailmassa (Satuseni, olet poikkeus. Tiedät  muutenkin mm. kaiken niin miksi et pääsisi tuonne? :D)
*Lähetä sähköposti sellaisesta osoitteesta, jossa lukee nimesi, niin tiedän, ettemme tunne.
*Ole bloggaaja ja linkitä blogisi. Haluan olla täysin varma siitä, ettemme tunne ja vaikka tuntisimmekin niin voin luottaa sinuun.


Mutta muut, bileet jatkuu täällä samaa rataa ja hyvässä seurassa! :) Ette jää kyllä paljosta paitsi, koska jos postailen tänne muutamia kertoja viikossa niin tuonne ehkä muutamia kertoja kuukaudessa.

Aattelin muuten järjestää tässä piakkoin arvonnan. en ole ikinä pitänyt sellaista ja nyt sattui niin, että minulla on kahta kirjaa kaksi kappaletta, niin taidan luopua toisista yhteisen hyvän nimissä. :)

Lisäksi haluan tehdä videopostauksen ja leikkiä uutistenlukijaa.

Lisäksi tiedättekö viisi syytä, miksi on viinilasi on parempi kuin poikaystävä? Minä tiedän. (heti kun keksin ne)

LISÄKSI tiedän myös viisi syytä, miksi loppukesästä on helpompi olla sinkkuna kuin parisuhteessa.

Viisi syytä-sarja on tekemässä comebackia. Riemuitkaamme!

I'm rolling in sunshine, mauauauu, I'm rolling in sunshine, mauauauu!

and don't it feel good!

öitä.