Huti!

Huti!

Siinä!

Käytiin Sadun kanssa yllättäen parin tunnin kävelylenkillä syksyisessä ilmassa. Samalla itse harrastin maakuntamatkailua, koska törmäsin lenkin aikana moneen paikkaan, jota en ole aiemmin edes noteeraannut. Esimerkiksi:

Täydellinen paikka järjestää tuplatreffit heti kuin minä ja Satu löydämme unelmiemme Smurffit <3

Innostuin niin, että kaadoin roskakorin ja pakenin rikospaikalta.

Leikkipuistossa olleet ala-asteikäiset pikkupojat lähtivät äkkiä karkuun kun ilmestyimme kiljuen paikalle. Keinuminen, kiikkuminen ja liukumäkeä pitkin kiikkuminen eivät menetä koskaan hohtoaan.
Ihmettelin muuten ylläolevan kuvan kohdalla, että miksi niin moni miespuolinen Faebook-kaverini ryhtyi tykkäämään siitä? Naamanihan on ihan järkyttävässä virneessä. Sitten nostin nenälleni mies-lasit ja tajusin, että kyseessä on äärimmäisen selkeä peppuherutus. Lapsuuteen palaaminen herätti siis myös sisäisen teinixini!

Sisäisestä teinixistä puheenollen... Uusin piponi on nähtävästi paikallisen yläasteikäisen teinityttöjengin yhteenkuuluvuussymboli. Viiden tytön laumalla on jokaisella sama pipo. Törmäsin heihin S-marketissa ja koin vastustamatonta vetoa heitä kohtaan. Olen totally insider <3
Kuvassa muuten meinasin tehdä nenästäni maanmuokkaustyökalun. En enää muistanut, että saatan olla liian pitkä lastenkeinuihin.

Vanhemiten nähtävästi alkaa suhtautua myös kiipeilytelineisiin ihan uudella kunnioituksella. En ollut edes korkealla, mutta laskeutuminen alas oli huimasti jännittävämpää kuin silloin vaahtosammuttimen kokoisena yhdeksänkymmentäluvulla.

 

P.S. Lauleskelin tänään "love the way you lie"-kipaletta huomaamattani sanoilla: 
"I gonna stand here and watch you hurt. It's alright because I like the way you burn"
Sisälläni asunee psykopaattinen sadisti.

Ja nyt kuvitelkaa pirunsarvet ylläolevaan kuvaan, kun et jaksa photoshopata.