Leukani tipahti humauksessa lattialle, kun huomasin, että "Kysy pois!"-postaukseeni, oli tullut uusi kysymys. Ja MIKÄ kysymys!

Erkki kysyi:
Voisitko laulaa kappaleen nimeltä vanhoja poikia viiksekkäitä?

Mietin hetken, että onko tämä kysytty nyt ihan tosissaan (epäilen) ja onko Erkki oikeasti Erkki vai salanimen avulla kommentoiva JokuMuu (olen aika varma siitä) mutta So What! Johan tätä kappaletta on kuultu karaookkessa niin monesti,että pitäisi osata ja kun se vielä löytyi meidän karaokekokoelmastamme niin tässä "Erkille" omistettu klassikkobiisi huonolla äänenlaadulla ja epävarmalla hapuilulla varustettuna. Ikävä kyllä en kuvannut naamaani, koska näytän vaihteeksi norsun genitaalialueelta ja vaatteeni koostuvat itsevärjätystä miesten t-paidasta ja jumppahousuista niin....

Tästä tulikin mieleeni, että täytyisi alkaa suunnitella uutta joulukalenteria! Sanoitanko uudelleen joululauluja ja muita lauluja vai pidättäydynkö ajatuksessa "24 keinoa pysyä sinkkuna myös vuonna 2011?"


Ja Erkki, vastaus on KYLLÄ.

 

Siis tämä biisihän kertoo selkeästi minusta ja Myystä. Miljöö, iät, sukupuoli ja eläinlaji on vain muutettu yksityisyytemme suojaksi. Koskaan ei tanssittu ikisinkun häitä, naiset houkutti pois sulhasen, vanhoja naisia viiksekkäitä, Fenii ja kissa kumpikin on.

Ja minulla ei ole nuhaa. Toivottavasti tuo tukkoisuus tulee kännykkävideoinnin / youtuben vuoksi, enkä oikeasti kuulosta näin sairaalta :P

p.s. Ihan hyvä kettuiluyritys Erkki tämä biisivalinta, mutta en ota itseeni :)