Huhhuhuu. Oli kyllä jo melkeinpä turhan vauhdikas ilta, että alkoi mennä jo pienen ahdistuksenkin puolelle. :D Enpä ole tainnut koskaan saada kuulla yhtä usealta ihmiseltä illan aikana, että olen kaunis ja se lämmitti mieltä vaikkakin tällainen "pystyn keskittymään vain yhteen mieheen kerrallaan"-ihmisen aivot alkoivat sauhuta jo siinä vaiheessa, kun minulle tultiin parittamaan kolmatta 90-luvulla syntynyttä ja juuri armeijasta valmistunutta poikasta. Yksi heistä oli oikeinkin mukava ja herttainen, mutta ehkä annan hänen kasvaa vielä pari vuotta.

Eräs puolituttumies kävi kysymässä, että ovatko hiukseni omani. Vastasin, että tottahan toki ovat! Mielessäni lisäsin, että yli puolet on itse kasvatettu ja loput ostettu omalla rahalla. Omathan ne silloin on kokonaisuudessa... Näin naisen logiikalla. Eikä miesten tarvitse kaikkea tietääkään. Tästä tulikin mieleeni, että juttelin alkuviikosta Mörrin kanssa eräästä tytöstä, jonka kanssa hän oli flirttaillut huoltoasemalla.
M: Se oli tosi luonnonkaunis tyttö
F: Niin, se on todellinen taito osata meikata luonnollisesti.
M: Ei sillä ollu yhtään meikkiä! Niinku ei sullakaan nyt:
*F ajattelee* sävyttävä päivävoide, peitepuikko, meikkivoide, valokynä, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, kahta eri luomiväriä, kajalia, kulmakynä, ripsiväriä, huultenrajauskynä, huulipuna ja huulikiilto.
F: No, jos totta puhutaan niin on mulla pikkasen meikkiä.

M: Niin huulissa, mutta ei muuten.
F: Nimenomaan.

Jep. Miesten ei todellakaan tarvitse tietää kaikkea.

Mekko: Anttila
Kengät: Andiamo
 

Harmitti hieman kun mustat korkokenkäni jäivät Rovaniemelle, mutta pääsinpä testaamaan näitä uusia in action. Ja toisaalta mollaan Sodankylässä, ei täällä tarvi olla niin justiinsa. Minulla oli myös niin paljon hiuksia, ettei kukaan katsonut kenkiäni.

Illan aikana annoin n. kahdetkymmenet pakit eräällä vanhalle tutulleni, josta käytän salanimeä Suvi-Tuuli (harmi kun en voi kertoa miksi. Anonyymibloggaus olisi niin paljon hauskempaa). Suvi-Tuuli (on muuten mies sitten) ei kuitenkaan oikein tuntunut ymmärtävän humalatilansa vuoksi sanaa EI edes silloin kun puolijulkisesti torjuin hänen "lähdetkö tanssimaan"-pyyntönsä. Hyvä kun torjuin, sillä pääsin vihdoinkin tanssimaan hitaita yhden kylän kuumimman Smurffin kanssa. Enhän tuotakaan tapahtumaa ole odottanutkaan kuin vuodesta 2004 mutta no... Miehet ovat hitaita.

Anyhow, Suvi-Tuuli valomerkin jälkeen pommitti minua viesteillään vielä hetken ja selitin kahdennenkymmenennenviidennen kerran, että en ala hänen kanssaan enää millekkään, joskus on pakko lopettaa ja puoli vuotta on ihan tarpeeksi  pitkä aika mihinkään johtamattomalle vammailulle. Suvi-Tuulin seuraava viesti oli "No miten olis vielä edes yhdesti?" MIES. Vastasin, että ei ja pian hän soitti minulle ja mökötti ja kehtasi vielä kysyä, että miten muka olen tehnyt illan aikana selväksi, että son loppu nyt. Oli sinänsä helpottavaa pitkästä aikaa saada kärtytä miehelle päin naamaa. Tai siis pitkin luuria.

Aamulla Suvi-Tuuli kuitenkin laittoi perään anteeksipyyntö viestin ja sanoi syyksi, että olin ollut niin kaunis, että hän sekosi. Oh so sweet. Pyysi myös kylään juttelemaan, johon mielissäni vastasin, että voin kyllä harkita kun hyvähän se on puhua asioista. Sen jälkeen sain viestin "Haluaisitko saunassa käydä?"

...

Ehkä minun ei tarvitse erikseen kertoa, että meninkö kylään vai enkö.

Lievästi jäi harmittamaan kun lähdin baarista ja Sodis-cityn keskustasta niin aikaisin pois ja menetin tilaisuuteni kokea jotain hyvin mukavaa. Onneksi kotona kaapissa oli paljon suklaakeksejä jäljellä korvikkeeksi. Oloni on taas vaihteeksi aika bootylicious, mutta en jaksa välittää, koska takana on mukava ja itsetuntoa nostattava ilta ja hymy edelleen herkässä. Kierolla tavalla sain myös nautintoa raaputtamalla terävillä kynsillä Suvi-Tuulin sydäntä. Ehkä minusta on tulossa mies?