On yllättävän hankalaa ottaa valokuvaa, jossa hiusten luonnollinen sävy näkyy, etenkin kun käytössä on vain sellainen perusdigikamera. Järkkärillä homma hoituisi ehkä paremmin, mutta sanonpa vaan, että nämä kuvat eivät vastaa kyllä täysin totuutta. :D

Eli kävin kampaajalla!

Nämä olivat ainoat jossain määrin vertailukelpoiset kuvat, vaikkakin sävyt eivät ole niin justiinsa yhteneviä. Anyhow: pituutta lähti pari senttiä, lisää kerroksia ja raitaharjatekniikalla lisää vaaleita raitoja, koska aion nyt palata ainakin hetkeksi omaan väriini (joka on vaalea) . Tyveä ei värjätty ollenkaan, joten omat tuhkaiset hiukseni ovat edelleen näkyvillä, mutta eipä tuo haittaa kun on heinä-elokuu vielä aikaa antaa auringon vaalentaa ja kuluttaa tätä punasävyä.

Lämpimän sävyiset hiukset eivät ole kyllä aivan oma juttuni, mutta tiedossa oli, että niiden kanssa joudun tässä välillä elämään ja aion nyt nauttia tästä punertavapäisyydestäni täysillä. Pisamani korostuvat kivasti ja näytän ihan törkeän ruskealta (joka ei tosin näistä kuvista välity :D)
Taivaan kiitos etuhiukset ovat nyt siedettävämmät ja niitä kasvattaa pois ihan mielellään kun eivät roiku missä huvittaa.

Yhteenveto: TYKKÄÄN! Seuraavan kerran kampaajalle sitten syys-lokakuussa ja lisää harjaraitaraitaharjamikälietekniikalla vaaleita raitoja ja olen blondi todennäköisesti joskus vuonna 2011 :D Onneksi olen härkä ja kohtuuttoman kärsivällinen.

Ps1. Kävin Sodankylän Tuccabajassa. Huibbupaicca.

Ps2. Mistä vetoa, ettei yksikään mies huomaa uusia hiuksiani vaikka mainitsenkin niistä julkisesti Facebookissa ja blogissani?

Ps3. Varautukaa siihen, että lähipäivinä turhasta kitisevät miehet saavat kyytiä täällä. Tulikivenkatkuinen teksti on jo valmis, mutta rauhoitan itseäni hetken, hillitsen tekstin ja postaan sen sitten.


Myy <3

Nähtävästi punertavat hiukset tekevät silmistä vihreät?